- Tietämyskanta
- Markkinointi
- Sosiaalinen
- Vahvista sosiaalisen median tilien valtuutukset uudelleen tai poista ne HubSpotista
Vahvista sosiaalisen median tilien valtuutukset uudelleen tai poista ne HubSpotista
Päivitetty viimeksi: 28 syyskuuta 2026
Saatavilla minkä tahansa seuraavan Tilauksen kanssa, paitsi jos toisin mainitaan:
-
Marketing Hub Professional, Enterprise
Jos sosiaalisen median tilisi yhteys HubSpot-palveluun on katkennut, sinun on valtuutettava yhteys uudelleen. Sosiaaliset verkostot saattavat katkaista tilisi yhteyden tietosuoja- ja turvallisuussyistä. Näin voi käydä, jos sosiaalisen median tilisi on poistettu, sitä ei ole käytetty pitkään aikaan tai se on joutunut tietomurron kohteeksi.
Voit myös milloin tahansa irrottaa tai poistaa sosiaalisen median tilin HubSpotista manuaalisesti. Sosiaaliset verkostot pyytävät sinua myös vahvistamaan liitettyjen tilien valtuutukset uudelleen yksityisyys- ja turvallisuussyistä seuraavin väliajoin:
-
Facebook, Instagram, Reddit ja TikTok: 90 päivän välein.
- LinkedIn: vuoden kuluttua siitä, kun olet liittänyt tilisi ensimmäisen kerran.
- X: 90 päivän käyttämättömyyden jälkeen.
Ennen kuin aloitat
Ennen kuin valtuutat sosiaalisen tilisi uudelleen tai irrotat sen, tarkista, miten tämä toiminto vaikuttaa tietoihisi ja aikataulutettuihin toimintoihisi.- Kun sosiaalisen median tili irrotetaan:
- Kaikki aikataulutetut julkaisut peruutetaan.
- Aiemmin julkaistut viestit eivät enää näy Julkaistut-välilehdellä.
- Jos yhdistät sosiaalisen median tilin uudelleen tietyn ajan kuluessa, sosiaalisen median tiedot ovat edelleen käytettävissä sosiaalisen median työkalussa. Tähän sisältyvät seuraavat:
- HubSpotin kautta julkaistut sosiaalisen median julkaisut siihen asti, kunnes sosiaalisen median tili irrotettiin.
- Ulkoisesti julkaistut viestit viimeisten 60 päivän ajalta ennen sosiaalisen median tilin uudelleenliittämistä. Sosiaaliset viestit, jotka on julkaistu suoraan sosiaalisessa verkostossa tilin irrottamispäivän ja uudelleenliittämistä edeltävien 60 päivän välisenä aikana, eivät sisälly mukaan.
- Aiemmin aikataulutetut julkaisut julkaistaan myös aikataulun mukaisena ajankohtana, kun katkaistu tili on yhdistetty uudelleen.
- Sosiaalisen median tietojen säilyttämiseksi sosiaalisen median tilisi on yhdistettävä uudelleen seuraavasti:
-
- Facebook-, Instagram-, Reddit-, TikTok- ja X-tilit : tilisi on kytkettävä uudelleen vuoden kuluessa.
- LinkedIn- ja YouTube-tilit: tilisi on kytkettävä uudelleen 60 päivän kuluessa.
-
- Jos irrotettua sosiaalisen median tiliä ei yhdistetä uudelleen edellä mainittujen määräaikojen kuluessa, viestihistoriasi, aiemmin aikataulutetut viestit ja luonnosviestit eivät välttämättä ole enää käytettävissä HubSpotissa.
Yhdistä sosiaalisen median tili uudelleen
Käyttöoikeudet edellytetään Kaikki käytettävissä olevat tilit Sosiaalisen median käyttöoikeudet ja tilien käyttöoikeudet ovat välttämättömiä sosiaalisen median tilin uudelleenliittämiseksi.
On suositeltavaa, että käyttäjä, joka alun perin liitti sosiaalisen median tilin, suorittaa valtuutusprosessin uudelleen. Jos liittämisessä ilmenee ongelmia, kokeile irrottaa tili ja liittää se uudelleen.
Voit yhdistää sosiaalisen tilisi uudelleen seuraavasti:
- Napsauta HubSpot-tilisi ylänavigointipalkin
asetuskuvaketta. - Siirry vasemman sivupalkin valikosta kohtaan Markkinointi > Sosiaalinen media.
- Vie hiiri sen tilin päälle, jonka haluat yhdistää uudelleen, napsauta Yhdistä uudelleen ja noudata sitten ohjeita tilin valtuuttamiseksi uudelleen.
Kun yhdistät sosiaalisen median tilin uudelleen, nykyiset tilin käyttöoikeudet (esim. Vain minä) pysyvät ennallaan.

Jos tilisi yhteys on ollut katkaistuna yli 90 päivää, se ei näy sosiaalisen median asetuksissa. Voit yhdistää nämä tilit uudelleen seuraavasti:
- Napsauta oikeassa yläkulmassa Yhdistä tilit. Valintaikkunassa irrotetut tilit näkyvät valittuina, mutta ne on merkitty harmaalla.
- Napsauta ”Jatka”. Uudelleen liitetyt tilit näkyvät sosiaalisen median asetuksissasi.
Uudelleenkytkentäilmoitukset
Jos tilisi valtuutus on uusittava, ilmoituksen saaminen riippuu seuraavista seikoista:- Jos tilisi yhteys katkaistaan turvallisuussyistä tai käyttämättömyyden vuoksi, et saa ilmoitusta.
- Jos sosiaalinen verkosto kehottaa sinua vahvistamaan tilisi uudelleen, saat ilmoituksen viikkoaennen kuin tilin vahvistaminen on tehtävä.
Voit hallita näitä ilmoituksia saavia käyttäjiä määrittämällätilin vanhentumisilmoitukset.
Huomaa: jos olet saanut uudelleenvaltuutusilmoituksen, mutta Yhdistä uudelleen -vaihtoehtoa ei näy, tämä tarkoittaa silti, että tilisi saatetaan sulkea pian. On silti suositeltavaa irrottaa ja yhdistää sosiaalisen median tilisi uudelleen ennen sen vanhentumista.
Katkaise sosiaalisen median tilin yhteys
Käyttöoikeudet edellytetään Sosiaalisen median tilin yhteyden katkaiseminen edellyttää pääkäyttäjän oikeuksia. Vaihtoehtoisesti tilin alun perin liittänyt käyttäjä voi katkaista yhteyden.
- Napsauta HubSpot-tilisi ylänavigointipalkin
asetuskuvaketta. - Siirry vasemman sivupalkin valikosta kohtaan Markkinointi > Sosiaalinen media.
- Vie hiiri sen tilin päälle, jonka yhteyden haluat katkaista, ja napsauta Tila-sarakkeessa Katkaise yhteys.
- Napsauta valintaikkunassa Irrota tili.

