Account Settings

Een betaald abonnement verlagen

Laatst bijgewerkt: oktober 19, 2020

Geldt voor:

Alle producten en plannen

Als u een gebruiker bent met een betaald abonnement en u overweegt een downgrade te doen, kan het zijn dat u de toegang tot sommige tools en functies verliest. Naast het verlies van toegang tot betaalde tools en functies, moet u er rekening mee houden dat de inhoud die u hebt gemaakt en de gegevens die u hebt opgeslagen, ook worden beïnvloed.

In het algemeen, we raden u aan om te bekijken wat Gegevens die u kunt exporteren van HubSpot voor het degraderen of verlaten van HubSpot.

Downgrade a Marketing Hub account

Om te downgraden, moet u contact opnemen met uw Customer Success Manager. Als u de contactgegevens van uw Customer Success Manager niet hebt, leer dan hoe u kuntbereiken met HubSpot Support voor de informatie.

Van onderneming naar professional

Downgraden van Marketing Hub Enterprise to Professional zal invloed hebben op de volgende kenmerken:

  • Merkdomeinen
  • Contactlimiet

Merkdomeinen

Het gebruik van meerdere merkdomeinen is alleen beschikbaar voor Marketing Hub Enterprise. Zodra uw account is gedegradeerd tot Professional, blijft er slechts één merkdomein verbonden. Alle andere merkdomeinen worden na 90 dagen verwijderd. U ontvangt een melding met de merkdomeinen die worden verwijderd.

Als een merkdomein als primair domein wordt gebruikt, moet u overwegen om uw primaire domeinen te veranderen van het merkdomein naar het domein dat u zult houden na uw downgrade.

Als een merkdomein als secundair domein wordt gebruikt, moet u overwegen om de inhoud te verplaatsen naar een primair domein, volgens de onderstaande instructies.

Contactlimiet

Er worden geen contacten automatisch gewist of verwijderd. Uw contactlimiet kan echter wel wijzigen. Controleer de HubSpot product- en dienstencatalogus voor uw nieuwe limiet en zodra u uw nieuwe abonnementsniveau hebt, kunt u uw limiet controleren in uw accountinstellingen. Het kan zijn dat u bepaalde contacten wilt exporteren en vervolgens wilt verwijderen om onder die limiet te blijven.

Van Professional naar Starter of CRM

Bij het downgraden naar Starter of CRM...verliest u alle functies die betrekking hebben op Enterprise- en Professional-accounts. Als u een downgrade van Professional uitvoert, zal dit gevolgen hebben voor de volgende inhoud en gegevens:

Als u een downgrade van Enterprise uitvoert, is het vorige gedeelte over de downgrade van Enterprise naar Professional ook van toepassing.

Activiteiten met betrekking tot bedrijfs- en beroepskenmerken

Any activiteiten met betrekking tot Marketing Hub Professioneel of Onderneming functies zullen worden verwijderd, samen met de filters in een contact record in het dropdown menu. Deze omvatten:

  • Call-to-action gegevens
  • Marketing e-mail gegevens
  • Twitter-evenementen
  • Workflows
  • Lijst van lidmaatschappen
  • Salesforce-synchronisatie

De volgende activiteiten en filters blijven in uw Marketing Hub Starter:

Let op: voor gratis rekeningen, de Analysegebeurtenissen tijdlijnfilter zal de interacties van de cookiebeleidsbanner laten zien. Als u een Onderneming account, aangepaste evenement aanvullingen zijn ook opgenomen in de Analysegebeurtenissen tijdlijnfilter. Als u een downgrade van uw Onderneming account, aangepaste gebeurtenis voltooiing zal niet langer verschijnen op de tijdlijn.

Klassieke pagina-editor

Alle pagina's die met de klassieke pagina-editor zijn gemaakt, blijven na de downgrade 90 dagen live. Deze pagina's zullen nog steeds beschikbaar zijn in uw landingspagina's, maar u zult geen wijzigingen in de inhoud kunnen publiceren. U kunt overwegen om de inhoud van uw pagina's te exporteren vanuit HubSpot voordat de pagina's ongepubliceerd en gearchiveerd worden.

Website pagina's en blog

Uw blogberichten en websitepagina's zullen worden verwijderd. U kunt overwegen het exporteren van uw pagina-inhoud van HubSpot voor uw downgrade om er zeker van te zijn dat niets van uw inhoud verloren gaat.

Landingspagina's

Als je een degradatie van een Marketing Hub Starters-, Professional- of Enterprise-account naar een gratis account, uw bestaande landingspagina's blijven 90 dagen lang gepubliceerd op uw aangepaste domein in alleen-lezen-modus. Na 90 dagen worden de eerder aangemaakte pagina's ongepubliceerd en gearchiveerd en wordt uw aangepaste domein verwijderd.

Nieuwe landingspagina's die zijn aangemaakt in uw gratis account worden gehost op een HubSpot merkdomein: YourCompanyName.hubspotpagebuilder.com. Dit gratis domein is gebaseerd op de bedrijfsnaam die aan uw account is gekoppeld, en kan niet worden aangepast. Er is ook een limiet van 20 landingspagina's per gratis account.

Inhoud op secundaire domeinen

Als je een degradatie van Marketing Hub Professioneel aan Starter en hebben geen CMS Hub abonnement, zal uw secundaire domeinen worden omgezet naar redirect domeinen. Als u content op uw secundaire domeinen laat hosten, overweeg dan om de content te verhuizen naar een primair domein.

Om de domeinen voor uw website en landingspagina's te updaten:

Let op: bij meertalige inhoud verschijnt bij het zoeken op domein in het dropdown menu alleen de pagina in de primaire taal. Als u denkt dat u taalvariaties van een primaire pagina hebt die op een secundair domein wordt gehost, moet u de primaire pagina handmatig controleren.

Om de domeinen voor de inhoud van uw blog bij te werken:

  • Klik in uw HubSpot-account op de instellingenpictogram settings in de hoofdnavigatiebalk.
  • Navigeer in het menu aan de linkerzijde naar Website > Blog .
  • Update uw blog root URL instelling.

Na de verhuizing van uw content is het aan te raden om uw secundaire domeinen te ontkoppelen en opnieuw te verbinden als redirect-domeinen. Dit zorgt ervoor dat bezoekers worden doorverwezen naar uw content en dat eventuele bestandsmanagers die gebruik maken van dit domein blijven werken.

Sociale gegevens

Gegevens met betrekking tot uw sociale berichten die u via HubSpot heeft gepubliceerd, gaan verloren. U kunt overwegen om uw sociale postgegevens te exporteren voordat u een downgrade uitvoert.

CTA-gegevens

CTA's zijn een Enterprise en Professional functie. Alle CTA's die in HubSpot zijn aangemaakt, zullen niet meer werken zodra uw Marketing Hub abonnement wordt gedegradeerd tot Starter of lager. U kunt overwegen om CTA's te verwijderen van alle externe pagina's die u bezit en uw CTA-gegevens te exporteren, voordat u een downgrade uitvoert.

URL-redirects

Omdat rekeningen met Marketing Hub Startersabonnementen hebben geen toegang tot URL redirects, u kunt overwegen om uw URL redirects te exporteren voordat u een downgrade uitvoert.

Downgraden van een Sales Hub rekening

Als u uw Sales Hub account, bekijk de HubSpot Product & Services Catalogus voor de limieten van uw nieuwe abonnement. Hoewel u nog steeds over veel van dezelfde functies beschikt, kan uw toegang tot inhoud en gegevens beperkt zijn.

Bijvoorbeeld, als u een downgrade doet van Sales Hub Professioneel tot CRM Free, u heeft nog steeds toegang tot sjablonen en documenten, maar u heeft alleen toegang tot de eerste vijf sjablonen of documenten die in de account zijn aangemaakt.

Het verwijderen van een gebruikersstoel verwijdert de stoel niet. Uw HubSpot account zal nog steeds de ongebruikte Professional of Enterprise seat hebben voor toewijzing en u zult nog steeds betalen tot uw volgende contractvernieuwingsdatum, zelfs als deze niet is toegewezen.

Let op: als u een downgrade doet van Sales Hub Professionele en hebben contacten die momenteel zijn ingeschreven in sequenties, zullen de contacten worden uitgeschreven.