Spring til indhold
Bemærk:Oversættelsen af denne artikel er kun til rådighed for nemheds skyld. Oversættelsen oprettes automatisk via en oversættelsessoftware og er muligvis ikke blevet korrekturlæst. Den engelske version af denne artikel bør således anses for at være den gældende version, der indeholder de seneste oplysninger. Du kan få adgang til den her.

Administrer dine ubrugte arbejdsgange

Sidst opdateret: 3 august 2026

Gælder for:

For at hjælpe dig med at organisere dine arbejdsgange vil HubSpot automatisk placere ubrugte arbejdsgange på en separat fane på dit arbejdsgangs-dashboard.

Hvis du har tilmeldt dig Account Cleanup (BETA), kan du også konfigurere dine indstillinger, så arbejdsgange, der er deaktiveret og ikke er blevet redigeret i over 6 måneder, automatisk slettes.

Tilladelser kræves Du skal have Super Admin- eller Workflows -rettigheder for at kunne bruge værktøjet til arbejdsgange.

Sådan fungerer fanen »Ubrugte arbejdsgange«

En arbejdsgang vises under fanen "Ubrugte ", hvis den opfylder en af følgende betingelser:
  • Workflowet er deaktiveret.
  • Workflowet har ikke udført nogen handlinger i de sidste 90 dage.
En arbejdsgang regnesikke som ubrugt, hvis den henvises til af en liste eller en anden arbejdsgang.

Gennemgå dine ubrugte arbejdsgange

Sådan får du vist dine ubrugte arbejdsgange:

  1. Klik på Mere i din HubSpot-konto, og navigér derefter til Automatisering > Arbejdsgange. Hvis Mere ikke vises på din konto, skal du navigere direkte til Automatisering > Arbejdsgange.
  2. Klik på fanen " Ubrugte " øverst på dashboardet for arbejdsgange.

  1. Sådan udfører du handlinger på dine ubrugte arbejdsgange:
    • Markér afkrydsningsfelterne ud for de arbejdsgange, du vil udføre handlinger på. For at markere alle arbejdsgange på en side skal du markere afkrydsningsfeltet i overskriften.
    • Øverst skal du vælge Tildel til team, Tildel brand, Flyt til mappe, Slet,Deaktiver eller Deaktiver målinger. Denne handling vil blive anvendt på alle de valgte arbejdsgange.
      • Hvis du ikke har tilladelse til at udføre en handling på et af de valgte arbejdsgange, vil handlingen være nedtonet. Du kan vælge arbejdsgangene igen og prøve på ny.
      • Slettede arbejdsgange kan gendannes inden for 90 dage efter sletningen. Efter 90 dage slettes arbejdsgangen permanent. Få mere at vide om sletning og gendannelse af arbejdsgange.

Var denne artikel nyttig?
Denne formular bruges kun til dokumentationsfeedback. Læs, hvordan du kan få hjælp hos HubSpot.