Hoppa till innehåll
Observera: Översättningen av denna artikel är endast avsedd att underlätta för dig. Översättningen har skapats automatiskt med hjälp av en översättningsprogramvara och har eventuellt inte korrekturlästs. Den engelska versionen av denna artikel bör därför betraktas som den gällande versionen med den senaste informationen. Du kan komma åt den här.

Hantera dina oanvända arbetsflöden

Senast uppdaterad: 3 augusti 2026

Tillgänglig med något av följande abonnemang, om inte annat anges:

För att underlätta organiseringen av dina arbetsflöden lägger HubSpot automatiskt till oanvända arbetsflöden på en separat flik på din arbetsflödesöversikt.

Om du har valt att använda funktionen Account Cleanup (BETA) kan du även konfigurera inställningarna så att arbetsflöden som är inaktiverade och inte har redigerats på över 6 månader raderas automatiskt.

Behörigheter krävs Behörigheter som superadministratör eller för arbetsflöden krävs för att kunna använda verktyget för arbetsflöden.

Förstå fliken ”Oanvända arbetsflöden”

Ett arbetsflöde visas på fliken ”Oanvända” om det uppfyller något av följande villkor:
  • Arbetsflödet är inaktiverat.
  • Arbetsflödet har inte utfört några åtgärder under de senaste 90 dagarna.
Ett arbetsflöde räknasinte som oanvänt om det refereras till av en lista eller ett annat arbetsflöde.

Granska dina oanvända arbetsflöden

Så här visar du dina oanvända arbetsflöden:

  1. I ditt HubSpot-konto klickar du på Mer och navigerar sedan till Automatisering > Arbetsflöden. Om Mer inte visas i ditt konto navigerar du direkt till Automatisering > Arbetsflöden.
  2. Klicka på fliken Oanvända högst upp på arbetsflödespanelen.

  1. Så här gör du med dina oanvända arbetsflöden:
    • Markera kryssrutorna bredvid de arbetsflöden som du vill vidta åtgärder för. Om du vill markera alla arbetsflöden på en sida markerar du kryssrutan i rubriken.
    • Längst upp väljer du Tilldela till team, Tilldela varumärke, Flytta till mapp, Ta bort,Inaktivera eller Inaktivera mätvärden. Åtgärden tillämpas på alla valda arbetsflöden.
      • Om du inte har behörighet att vidta åtgärder på ett av de markerade arbetsflödena kommer åtgärden att vara gråmarkerad. Du kan markera arbetsflödena på nytt och försöka igen.
      • Borttagna arbetsflöden kan återställas inom 90 dagar efter att de har tagits bort. Efter 90 dagar raderas arbetsflödet permanent. Läs mer om att ta bort och återställa arbetsflöden.

Hjälpte artikeln?
Detta formulär används endast för dokumentationsfeedback. Få reda på hur du får hjälp med HubSpot.