- Kennisbank
- Automatisering
- Workflows
- Wijzigingen in je workflow bekijken en ongedaan maken
Wijzigingen in je workflow bekijken en ongedaan maken
Laatst bijgewerkt: 21 september 2026
Beschikbaar met elk van de volgende abonnementen, behalve waar vermeld:
-
Marketing Hub Professional, Enterprise
-
Sales Hub Professional, Enterprise
-
Service Hub Professional, Enterprise
-
Data Hub Professional, Enterprise
-
Smart CRM Professional, Enterprise
Bekijk in de revisiegeschiedenis van een workflow een overzicht van de wijzigingen die in de workflow zijn aangebracht. Hierin staat welke wijzigingen zijn aangebracht, wanneer elke wijziging is aangebracht en welke gebruiker de wijziging heeft aangebracht. Je kunt ook terugkeren naar die specifieke revisie van de workflow.
Als u in plaats daarvan de inschrijvingsgeschiedenis en actielogboeken van uw workflow wilt bekijken, lees dan meer over de pagina met workflowdetails. U kunt ook wijzigingen in CRM-eigenschappen van een specifieke workflow bekijken en ongedaan maken. Lees hoe u wijzigingen in CRM-eigenschappen van een workflow kunt herstellen.
Machtigingen vereist Om de workflowtool te kunnen gebruiken, zijn Super Admin- of Workflows -rechten vereist.
Om de wijzigingsgeschiedenis van een workflow te bekijken en ongedaan te maken:
- Klik in je HubSpot-account op Meer en navigeer vervolgens naar Automatisering > Workflows. Als Meer niet in je account verschijnt, navigeer dan direct naar Automatisering > Workflows.
- Klik op de naam van de workflow die u wilt bekijken.
- Klik linksboven op Weergave > Revisiehistorie.

- In het rechterpaneel worden alle wijzigingen chronologisch weergegeven, met de meest recente wijziging bovenaan. Om gebeurtenissen te filteren, selecteert u bovenaan een van de volgende opties:
- Datumbereik: filter op de periode waarin de wijziging is aangebracht.
- Gebeurtenis: filter op het specifieke type wijziging, zoals gewijzigde inschrijvingstriggers of gewijzigde timinginstellingen.
- Gebruiker: filter op de gebruiker die de wijziging heeft aangebracht. Bij het bekijken van de wijzigingsgeschiedenis van je workflow kun je wijzigingen opmerken die zijn aangebracht door een onbekende gebruiker. Over het algemeen worden deze wijzigingen vanuit het HubSpot-systeem aangebracht.
- Om te bekijken hoe de workflow er bij een specifieke revisie uitzag, beweeg je de muisaanwijzer over de revisie en klik je vervolgens op ‘Bekijken’.

- Bekijk in het scherm met workflowrevisies de door u geselecteerde versie van de workflow. De workflow kan niet worden bewerkt vanuit het scherm met workflowrevisies.
- Om meer details over de workflow te bekijken, kunt u op de inschrijvingstriggers en actievelden klikken.
- Om de instellingen van de workflow op het moment van de herziening te bekijken, klikt u linksboven op Instellingen. De workflowinstellingen op het moment van de herziening worden in het rechterpaneel weergegeven.
- Om terug te keren naar een specifieke versie van de workflow, plaatst u de muisaanwijzer op de revisie en klikt u vervolgens op Terugzetten.
- De geselecteerde revisie verschijnt in de editor en kan verder worden bijgewerkt.
- Als uw workflow momenteel is ingeschakeld, wordt de teruggezette versie automatisch uitgevoerd. Om dit te voorkomen, kunt u uw workflow uitschakelen, teruggaan naar de gewenste versie van de workflow en vervolgens uw workflow weer inschakelen.
Let op: het terugzetten wordt niet ondersteund voor webhook- en aangepaste code-acties. Als de revisie van een workflow een webhook of een aangepaste code-actie bevat, kunt u de wijzigingen in uw workflow niet terugzetten. In dit geval wordt aanbevolen om de alleen-lezen revisie als referentie te gebruiken om de huidige workflow handmatig bij te werken.

