Workflows

Workflows verwijderen en herstellen

Laatst bijgewerkt: oktober 19, 2020

Geldt voor:

Marketing Hub  Professional, Enterprise
Sales Hub  Professional, Enterprise
Service Hub  Professional, Enterprise

Leer hoe u eerder verwijderde workflows kunt verwijderen en herstellen van het dashboard van de workflows.

U kunt workflows individueel en in bulk verwijderen en u kunt workflows binnen 90 dagen na verwijdering weer herstellen.

Workflows verwijderen

Om een individuele workflow te verwijderen:

  • Navigeer in uw HubSpot account naar Automatisering > Workflows.
  • Ga op het dashboard van de workflows met de muis over deworkflow en klik vervolgens op Verwijderen.

    workflow-delete

Om de workflows in bulk te verwijderen:

  • Navigeer in uw HubSpot account naar Automatisering > Workflows.
  • Selecteer de selectievakjesnaast de workflows die u wilt verwijderen en klik vervolgens op Verwijderen inde kopregel.

    bulk-delete-workflows

Workflows herstellen

Vanuit het dashboard van de workflows kunt u workflows herstellen die in de afgelopen 90 dagen zijn verwijderd. Wanneer u een verwijderde workflow herstelt, herstelt HubSpot de workflow als een nieuwe, inactieve workflow.

Let op: als u een workflow herstelt, worden geen workflowhistorie of -gegevens hersteld.

Om een verwijderde workflow te herstellen:

  • Navigeer in uw HubSpot account naar Automatisering > Workflows.
  • Klik rechtsboven op Workflows herstellen.

    restore-workflows-button
  • Ga met de muis over de workflow die u wilt herstellen en klik vervolgens op Herstellen.

    restore-workflow-restore-button
  • De herstelde workflow wordt toegevoegd aan uw dashboard.

Herstelde workflows zullen hun oorspronkelijke naam behouden, samen met een indicator dat de workflow is hersteld. Bijvoorbeeld:Workflownaam (Herstel 8/26/2019).