Gå til innhold
Merk:: Denne artikkelen er oversatt av praktiske årsaker. Oversettelsen opprettes automatisk ved hjelp av oversettingsprogramvare, og det er ikke sikkert at den er korrekturlest. Den engelske versjonen av denne artikkelen skal regnes som den regjerende versjonen med den nyeste informasjonen. Du finner den her.

Administrer ubrukte arbeidsflyter

Sist oppdatert: 3 august 2026

Tilgjengelig med et av følgende abonnementer, unntatt der det er angitt:

For å hjelpe deg med å organisere arbeidsflytene dine, vil HubSpot automatisk legge til ubrukte arbeidsflyter i en egen fane på arbeidsflyt-oversikten din.

Hvis du har valgt å delta i Account Cleanup (BETA), kan du også konfigurere innstillingene dine slik at arbeidsflyter som er deaktivert og ikke har blitt redigert på over 6 måneder, slettes automatisk.

Tillatelser påkrevd Du må ha Superadmin- eller Arbeidsflyt- rettigheter for å kunne bruke arbeidsflytverktøyet.

Forstå fanen «Ubenyttede arbeidsflyter»

En arbeidsflyt vises i fanen«Ubenyttede» hvis den oppfyller ett av følgende vilkår:
  • Arbeidsflyten er deaktivert.
  • Arbeidsflyten har ikke utført noen handlinger de siste 90 dagene.
En arbeidsflyt vil ikke regnes som ubrukt hvis den refereres til av en liste eller en annen arbeidsflyt.

Gå gjennom de ubrukte arbeidsflytene dine

Slik viser du dine ubrukte arbeidsflyter:

  1. I HubSpot-kontoen din klikker du på Mer og navigerer deretter til Automatisering > Arbeidsflyter. Hvis Mer ikke vises i kontoen din, navigerer du direkte til Automatisering > Arbeidsflyter.
  2. Klikk på fanen «Ubenyttet» øverst på dashbordet for arbeidsflyter.

workflows-unused-workflows

  1. Slik utfører du handlinger på ubrukte arbeidsflyter:
    • Merk av i boksene ved siden av arbeidsflytene du vil utføre handlinger på. For å velge alle arbeidsflytene på en side, merk av i boksen i overskriften.
    • Øverst velger du «Tilordne til team», «Tilordne merke», «Flytt til mappe», «Slett»,«Deaktiver» eller «Deaktiver målinger». Denne handlingen vil bli utført på alle valgte arbeidsflyter.
      • Hvis du ikke har tillatelse til å utføre en handling på en av de valgte arbeidsflytene, vil handlingen være nedtonet. Du kan velge arbeidsflytene på nytt og prøve igjen.
      • Slettede arbeidsflyter kan gjenopprettes innen 90 dager etter at de ble slettet. Etter 90 dager blir arbeidsflyten slettet permanent. Les mer om hvordan du sletter og gjenoppretter arbeidsflyter.

workflows-unused-workflows-delete

Var denne artikkelen nyttig?
Dette skjemaet brukes kun for tilbakemeldinger om dokumentasjon. Se hvordan du kan få hjelp med HubSpot.