Gå til innhold
Merk:: Denne artikkelen er oversatt av praktiske årsaker. Oversettelsen opprettes automatisk ved hjelp av oversettingsprogramvare, og det er ikke sikkert at den er korrekturlest. Den engelske versjonen av denne artikkelen skal regnes som den regjerende versjonen med den nyeste informasjonen. Du finner den her.

Slett HubSpot-brukeren din

Sist oppdatert: januar 29, 2024

Gjelder for:

Alle produkter og planer

Når en brukers tilgang fjernes fra en HubSpot-konto, får ikke brukeren tilgang til kontoen. Brukeren som er knyttet til e-postadressen, vil imidlertid fortsette å eksistere. Du kan slette brukerkontoen fullstendig når den ikke lenger har tilgang til noen HubSpot-kontoer.

Merk: Hvis du sletter brukeren, slettes alle Academy-sertifiseringer som er knyttet til e-postadressen. Hvis du vil beholde sertifiseringene dine, kan du overføre dem til en ny e-postadresse før du sletter brukeren.

Slik sletter du brukerkontoen din permanent:

  • Logg inn på brukeren du vil slette. Kontroller at den ikke har tilgang til noen HubSpot-kontoer.

  • I HubSpot-kontoen din klikker du på kontonavnet i øvre høyre hjørne og deretter på Profil og preferanser.
  • Klikk på Sikkerhet i menyen til venstre.
  • Klikk på Slett brukerkontoen min under Fjern permanent.

account-security-permanently-delete-my-hubspot-user

  • Skriv inn brukerens e-postadresse i dialogboksen, og klikk deretter på Slett bruker.

account-security-confirm-user-delete

Var denne artikkelen nyttig?
Dette skjemaet brukes kun for tilbakemeldinger om dokumentasjon. Se hvordan du kan få hjelp med HubSpot.