Siirry sisältöön
Huomaa: Tämän artikkelin käännös on tarkoitettu vain tiedoksi. Käännös on luotu automaattisesti käännösohjelmiston avulla, eikä sitä ole välttämättä tarkistettu. Näin ollen tämän artikkelin englanninkielistä versiota on pidettävä hallitsevana versiona, joka sisältää uusimmat tiedot. Voit tutustua siihen täällä.
Documents

Jaa myyntisisältöä käyttäjien ja tiimien kanssa

Päivitetty viimeksi: marraskuuta 2, 2021

Tämä koskee seuraavia:

Sales Hub Professional, Enterprise
Service Hub Professional, Enterprise

Kun olet luonut tilillesi sarjan, mallin, toimintakäsikirjan tai asiakirjan, voit jakaa tai rajoittaa pääsyä myyntisisältöön. Voit rajoittaa pääsyä, jotta tiimisi jäsenet voivat käyttää vain sellaista sisältöä, jota he tarvitsevat roolinsa vuoksi.

Huomaa: tiliSuper admins, jolle on määritetty Sales Hub- tai Service Hub Professional- ja Enterprise -paikat, voi käyttää kaikkea myyntisisältöä, mukaan lukien sisältöä, jonka käyttäjät ovat valinneet Vain minulle jakaminen -asetuksen.

  • Siirry HubSpot-tililläsi jaksoihin, asiakirjoihin, pelikirjoihin tai malleihin.
  • Vie hiiren kursori sekvenssin, asiakirjan, pelikirjan tai mallin päälle ja napsauta pudotusvalikkoa Toiminnot ja valitse sitten Hallitse jakamista.share-sequence-settings
  • Valitse oikeassa paneelissa haluamasi jakamisasetuksen vieressä oleva valintapainike :
    • Vain minä: Vain sisällön luoja voi tarkastella ja käyttää myyntisisältöä.
    • Kaikki: kaikki voivat tarkastella ja käyttää myyntisisältöä.
    • Tietyt käyttäjät ja tiimit: Vain tietyt käyttäjät ja tiimit voivat tarkastella ja käyttää myyntisisältöä. Voit myöntää käyttöoikeuden valitsemalla tiimien tai käyttäjien vieressä olevat valintaruudut . Voit jakaa sisältöä tietyille käyttäjille vain, jos heille on määritetty Sales Hub Professional- tai Enterprise- tai Service Hub Professional- tai Enterprise-paikka .share-sequence-with-specific-teams
  • Napsauta Tallenna.

Kun navigoit sekvensseihin, malleihin, pelikirjoihin tai asiakirjakirjastoon, voit suodattaa sisällön omistajan mukaan Owner-pudotusvalikon avulla.