Hoppa till innehåll
Observera: Översättningen av denna artikel är endast avsedd att underlätta för dig. Översättningen har skapats automatiskt med hjälp av en översättningsprogramvara och har eventuellt inte korrekturlästs. Den engelska versionen av denna artikel bör därför betraktas som den gällande versionen med den senaste informationen. Du kan komma åt den här.

Dela försäljningsmaterial med användare och team

Senast uppdaterad: 24 juli 2026

Tillgänglig med något av följande abonnemang, om inte annat anges:

När du har skapat en sekvens, mall, handbok eller ett dokument i ditt konto kan du dela eller begränsa åtkomsten till försäljningsinnehållet. Du kan begränsa åtkomsten så att dina teammedlemmar endast kan se det innehåll som krävs för deras roller.

I biblioteket med sekvenser, mallar, handböcker eller dokument kan du filtrera efter innehållsägare med hjälp av rullgardinsmenyn Ägare .

Observera:

Dela en sekvens, mall, handbok eller ett dokument

Så här konfigurerar du dina delningsinställningar:

  1. Gå till sekvenser, dokument, handböcker eller mallar i ditt HubSpot-konto.
  2. Håll muspekaren över sekvensen, dokumentet, playboken eller mallen och klicka på Åtgärder > Hantera delning.

  1. I den högra panelen väljer du alternativknappen bredvid önskad delningsinställning:
    • Endast jag: endast innehållsskaparen och behöriga superadministratörer kan visa och använda försäljningsinnehållet. Andra användare kan inte visa, komma åt, välja eller använda sekvensen.
    • Alla: alla kan visa och använda försäljningsinnehållet.
    • Specifika användare och team: endast specifika användare och team kan visa och använda försäljningsinnehållet. För att bevilja åtkomst markerar du kryssrutorna bredvid teamen eller användarna. Det här alternativet kan endast väljas av superadministratörer eller användare som har tilldelats försäljnings- eller servicelicenser .
  2. Klicka på Spara.

Dela sekvenser i bulk

Så här konfigurerar du delningsinställningarna för flera sekvenser:

  1. I ditt HubSpot-konto klickar du på Mer och navigerar sedan till Försäljning > Sekvenser. Om Mer inte visas i ditt konto navigerar du direkt till Försäljning > Sekvenser.
  2. Markera kryssrutorna bredvid de sekvenser du vill ändra.
  3. Klicka på Hantera delning.

  1. I den högra panelen väljer du alternativknappen bredvid önskad delningsinställning:
    • Endast jag: endast innehållsskaparen och behöriga superadministratörer kan visa och använda försäljningsinnehållet. Andra användare kan inte visa, komma åt, välja eller använda sekvensen.
    • Alla: alla kan visa och använda försäljningsinnehållet.
    • Specifika användare och team: endast specifika användare och team kan visa och använda försäljningsinnehållet. För att bevilja åtkomst markerar du kryssrutorna bredvid teamen eller användarna. Det här alternativet kan endast väljas av superadministratörer eller användare som har tilldelats försäljnings- eller servicelicenser .

  1. Klicka på Spara.
Hjälpte artikeln?
Detta formulär används endast för dokumentationsfeedback. Få reda på hur du får hjälp med HubSpot.