Spring til indhold
Bemærk:Oversættelsen af denne artikel er kun til rådighed for nemheds skyld. Oversættelsen oprettes automatisk via en oversættelsessoftware og er muligvis ikke blevet korrekturlæst. Den engelske version af denne artikel bør således anses for at være den gældende version, der indeholder de seneste oplysninger. Du kan få adgang til den her.

Deaktiver automatisk inaktive brugere

Sidst opdateret: 22 september 2026

Gælder for:

Brug indstillingen »Deaktiver inaktive brugere automatisk« i din HubSpot-konto til automatisk at deaktivere inaktive brugere hver måned. Dette vil hjælpe dig med at minimere sikkerhedsrisici forbundet med disse brugere og forbedre brugeradministrationen i din HubSpot-konto. Læs mere om deaktivering og sletning af HubSpot-brugere.

Tilladelser kræves Der kræves superadministratorrettigheder for at administrere inaktive brugere.

Administrer inaktive brugere

  1. På din HubSpot-konto skal du klikke på indstillingsikonet på den øverste navigationslinje.
  2. Gå til Sikkerhed i menuen i venstre sidepanel.
  3. Klik øverst på fanen " -tilladelser ".
  4. I afsnittet [X] inaktive brugere skal du klikke på Administrer.
  5. Øverst til højre er knappen »Deaktiver automatisk inaktive brugere fra din HubSpot-konto« som standard aktiveret. For at deaktivere automatiseringen skal du slå knappen fra.

    • Datoen for den næste planlagte deaktivering vises øverst til venstre.
    • Følgende målinger vises i afsnittet nedenfor:
      • Planlagte brugere: antallet af brugere, der er planlagt til automatisk at blive deaktiveret på den næste planlagte deaktiveringsdato. Få mere at vide om, hvad der sker, når en bruger deaktiveres.
      • Undtagede brugere: antallet af brugere, der er undtaget fra deaktivering.

  1. På fanen Planlagt kan du se en liste over brugere, der skal deaktiveres automatisk.
    • Som standard viser tabellen brugere, der sidst loggede ind for over 90 dage siden, og som enten er planlagt til automatisk deaktivering eller er undtaget.
    • For at filtrere tabellen kan du øverst klikke på rullemenuerne for at filtrere efter »Sidste login«, »Tilladelsessæt«, »Licens« eller »Status«.
    • For at undtage en bruger fra automatisk deaktivering skal du slå kontakten fra i kolonnen "Status ". Hvis du har brugere, der kun har brug for lejlighedsvis adgang til HubSpot, kan du overveje at undtage dem fra automatisk deaktivering.

  1. På fanen Deaktiveret kan du se en liste over brugere, der er blevet deaktiveret via automatisk deaktivering.

Lær mere om automatisk deaktivering

  • I begyndelsen af hver måned identificerer HubSpot brugere, der har været inaktive i over 90 dage.
  • Superadministratorer får besked via e-mail og i deres HubSpot-konto om, hvilke brugere der er planlagt til at blive deaktiveret, samt deres kommende deaktiveringsdato.
    • Den første meddelelse sendes til alle superadministratorer på den første hverdag i måneden.
    • To uger senere modtager alle superadministratorer og de inaktive brugere, der er planlagt til deaktivering, en påmindelses-e-mail om den forestående deaktiveringsdato.
    • Dagen før den planlagte deaktiveringsdato sender HubSpot en sidste påmindelse via e-mail til alle superadministratorer og inaktive brugere.
  • Sådan forhindrer du, at en bruger automatisk deaktiveres:
  • På den sidste hverdag i måneden vil alle brugere, der stadig er inaktive eller ikke er blevet undtaget, blive deaktiveret. Når deaktiveringsprocessen er afsluttet, vil superadministratorer og de deaktiverede brugere modtage en bekræftelses-e-mail.

Bemærk: En brugers deaktiveringsstatus opdateres på det tidspunkt, hvor e-mailen med besked sendes. Hvis en inaktiv bruger f.eks. logger ind på sin konto, ændres vedkommendes deaktiveringsstatus ikke med det samme. Status opdateres, når den næste e-mailbesked sendes.


Var denne artikel nyttig?
Denne formular bruges kun til dokumentationsfeedback. Læs, hvordan du kan få hjælp hos HubSpot.