Gå til innhold
Merk:: Denne artikkelen er oversatt av praktiske årsaker. Oversettelsen opprettes automatisk ved hjelp av oversettingsprogramvare, og det er ikke sikkert at den er korrekturlest. Den engelske versjonen av denne artikkelen skal regnes som den regjerende versjonen med den nyeste informasjonen. Du finner den her.

Deaktiver inaktive brukere automatisk

Sist oppdatert: 22 september 2026

Tilgjengelig med et av følgende abonnementer, unntatt der det er angitt:

Bruk innstillingen «Deaktiver inaktive brukere automatisk fra HubSpot-kontoen din » for å deaktivere inaktive brukere automatisk hver måned. Dette vil hjelpe deg med å minimere sikkerhetsrisikoen knyttet til disse brukerne og forbedre brukeradministrasjonen i HubSpot-kontoen din. Les mer om hvordan du deaktiverer og fjerner HubSpot-brukere.

Tillatelser påkrevd Du må ha superadministratorrettigheter for å administrere inaktive brukere.

Administrer inaktive brukere

  1. I HubSpot-kontoen din klikker du på innstillinger-ikonet i den øverste navigasjonslinjen.
  2. Gå til Sikkerhet i menyen i venstre sidefelt.
  3. Klikk øverst på fanen« -tillatelser ».
  4. I delen [X] inaktive brukere klikker du på Administrer.
  5. Øverst til høyre vil bryteren «Deaktiver inaktive brukere automatisk fra HubSpot-kontoen din » være slått på som standard. For å slå av automatiseringen, slå bryteren av.

    • Datoen for neste planlagte deaktivering vises øverst til venstre.
    • Følgende måltall vises i seksjonen nedenfor:
      • Planlagte brukere: antall brukere som er planlagt å bli automatisk deaktivert på neste planlagte deaktiveringsdato. Les mer om hva som skjer når en bruker blir deaktivert.
      • Unntatte brukere: antall brukere som er unntatt fra deaktivering.

  1. På fanen «Planlagt» kan du se en liste over brukere som skal deaktiveres automatisk.
    • Som standard viser tabellen brukere som sist logget seg inn for over 90 dager siden, og som enten er planlagt for automatisk deaktivering eller er unntatt.
    • For å filtrere tabellen kan du øverst klikke på rullegardinmenyene for å filtrere etter «Sist innlogget», «Tillatelsessett», «Lisens» eller «Status».
    • For å ekskludere en bruker fra automatisk deaktivering, slår du av bryteren i kolonnen «Status ». Hvis du har brukere som bare trenger tilgang til HubSpot av og til, kan du vurdere å unntak dem fra automatisk deaktivering.

  1. På fanen «Deaktivert» kan du se en liste over brukere som har blitt deaktivert gjennom automatisk deaktivering.

Lær mer om automatisk deaktivering

  • I begynnelsen av hver måned identifiserer HubSpot brukere som har vært inaktive i over 90 dager.
  • Superadministratorer vil få beskjed via e-post og i HubSpot-kontoen sin om hvilke brukere som skal deaktiveres og når deaktiveringen skal skje.
    • Det første varselet sendes til alle superadministratorer den første ukedagen i måneden.
    • To uker senere vil alle superadministratorer og de inaktive brukerne som skal deaktiveres, motta en påminnelses-e-post om den kommende deaktiveringsdatoen.
    • Dagen før den planlagte deaktiveringsdatoen vil HubSpot sende en siste påminnelse via e-post til alle superadministratorer og inaktive brukere.
  • For å forhindre at en bruker deaktiveres automatisk:
  • Den siste ukedagen i måneden vil alle brukere som fortsatt er inaktive eller ikke er unntatt, bli deaktivert. Når deaktiveringsprosessen er fullført, vil superadministratorer og de deaktiverte brukerne motta en bekreftelses-e-post.

Merk: En brukers deaktiveringsstatus oppdateres når e-postvarselet sendes. Hvis for eksempel en inaktiv bruker logger seg på kontoen sin, vil ikke deaktiveringsstatusen endres umiddelbart. Statusen vil bli oppdatert når neste e-postvarsel sendes.


Var denne artikkelen nyttig?
Dette skjemaet brukes kun for tilbakemeldinger om dokumentasjon. Se hvordan du kan få hjelp med HubSpot.