- Tietämyskanta
- Tili ja asetukset
- Tilin turvallisuus
- Poista passiiviset käyttäjät käytöstä automaattisesti
Poista passiiviset käyttäjät käytöstä automaattisesti
Päivitetty viimeksi: 22 syyskuuta 2026
Saatavilla minkä tahansa seuraavan Tilauksen kanssa, paitsi jos toisin mainitaan:
-
Marketing Hub Starter, Professional, Enterprise
-
Sales Hub Starter, Professional, Enterprise
-
Service Hub Starter, Professional, Enterprise
-
Data Hub Starter, Professional, Enterprise
-
Content Hub Starter, Professional, Enterprise
-
Smart CRM Professional, Enterprise
-
Revenue Hub Professional, Enterprise
Käytä HubSpot-tilisi asetusta ”Poista passiiviset käyttäjät käytöstä automaattisesti”, jotta passiiviset käyttäjät poistetaan käytöstä automaattisesti kuukausittain. Näin voit minimoida näistä käyttäjistä aiheutuvat tietoturvariskit ja tehostaa käyttäjien hallintaa HubSpot-tililläsi. Lue lisää HubSpot-käyttäjien käytöstä poistamisesta ja poistamisesta.
Käyttöoikeudet edellytetään Passiivisten käyttäjien hallinta edellyttää pääkäyttäjän oikeuksia.
Hallitse passiivisia käyttäjiä
- Napsauta HubSpot-tilisi ylänavigointipalkin
asetuskuvaketta. - Siirry vasemman sivupalkin valikosta kohtaan Turvallisuus.
- Napsauta yläosassa” ” (Hallinta ) -välilehteä.
- Napsauta [X] passiiviset käyttäjät -osiossa Hallinnoi.
-
Oikeassa yläkulmassa oleva kytkin ”Poista passiiviset käyttäjät automaattisesti HubSpot-tililtäsi” on oletusarvoisesti päällä. Voit poistaa automaation käytöstä kytkemällä kytkimen pois päältä.
-
- Seuraavan aikataulun mukaisen deaktivoinnin päivämäärä näkyy vasemmassa yläkulmassa.
- Seuraavat tiedot näkyvät alla olevassa osiossa:
- Aikataulutetut käyttäjät: niiden käyttäjien lukumäärä, jotka on aikataulutettu poistettavaksi käytöstä automaattisesti seuraavana aikataulutetuna poistamispäivänä. Lue lisää siitä, mitä tapahtuu, kun käyttäjä poistetaan käytöstä.
- Poissuljetut käyttäjät: niiden käyttäjien lukumäärä, jotka on vapautettu deaktivoinnista.
- Tarkista Ajoitettu -välilehdellä luettelo käyttäjistä, jotka poistetaan käytöstä automaattisesti.
-
- Oletusarvoisesti taulukossa näkyvät käyttäjät, jotka ovat kirjautuneet sisään viimeksi yli 90 päivää sitten ja jotka on joko määritetty automaattisen deaktivoinnin kohteiksi tai jotka on vapautettu siitä.
- Voit suodattaa taulukkoa napsauttamalla yläreunassa olevia avattavia valikoita ja suodattamalla tuloksia viimeisen kirjautumisen, käyttöoikeusjoukon, käyttöoikeuden tai tilan mukaan.
-
- Jos haluat sulkea käyttäjän pois automaattisesta deaktivoinnista, kytke kytkin pois päältä Tila- sarakkeessa. Jos sinulla on käyttäjiä, jotka tarvitsevat pääsyn HubSpotiin vain satunnaisesti, voit harkita heidän poikkeuttamistaan automaattisesta deaktivoinnista.
- Tarkista Deaktivoitu -välilehdellä luettelo käyttäjistä, jotka on deaktivoitu automaattisen deaktivoinnin kautta.
Automaattisen deaktivoinnin ymmärtäminen
- Jokaisen kuukauden alussa HubSpot tunnistaa käyttäjät, jotka ovat olleet passiivisia yli 90 päivää.
- Superjärjestelmänvalvojille ilmoitetaan sähköpostitse ja heidän HubSpot-tilillään, mitkä käyttäjät on määrä poistaa käytöstä ja milloin poistaminen tapahtuu.
- Ensimmäinen ilmoitus lähetetään kaikille pääkäyttäjille kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä.
- Kaksi viikkoa myöhemmin kaikki pääkäyttäjät ja deaktivoitaviksi merkityt passiiviset käyttäjät saavat muistutusilmoituksen sähköpostitse tulevasta deaktivointipäivästä.
- Päivää ennen suunniteltua deaktivointipäivää HubSpot lähettää viimeisen muistutusilmoituksen sähköpostitse kaikille pääkäyttäjille ja passiivisille käyttäjille.
- Voit estää käyttäjän automaattisen deaktivoinnin seuraavasti:
- Käyttäjä voi kirjautua HubSpot-tililleen ennen deaktivointipäivää.
- Superjärjestelmänvalvoja voi poistaakäyttäjän automaatiosta.
- Kuukauden viimeisenä arkipäivänä kaikki käyttäjät, jotka ovat edelleen passiivisia tai joita ei ole poistettu prosessista, poistetaan käytöstä. Kun poistamisprosessi on valmis, pääkäyttäjät ja poistetut käyttäjät saavat vahvistussähköpostin.
Huomaa: käyttäjän deaktivointitila päivitetään ilmoitussähköpostin lähetyshetkellä. Jos esimerkiksi passiivinen käyttäjä kirjautuu tililleen, hänen deaktivointitilansa ei muutu välittömästi. Tilanne päivitetään, kun seuraava ilmoitussähköposti lähetetään.