Doorgaan naar artikel
Let op: De Nederlandse vertaling van dit artikel is alleen bedoeld voor het gemak. De vertaling wordt automatisch gemaakt via een vertaalsoftware en is mogelijk niet proefgelezen. Daarom moet de Engelse versie van dit artikel worden beschouwd als de meest recente versie met de meest recente informatie. U kunt het hier raadplegen.
Account Settings

Beheer Sales Hub en Service Hub betaalde zitplaatsen

Laatst bijgewerkt: mei 28, 2021

Geldt voor:

Sales Hub  Starter, Professional, Enterprise
Service Hub  Starter, Professional, Enterprise

Als u zowel de machtiging Gebruikers toevoegen en bewerken als de machtiging Facturering wijzigen in een Sales Hub- of Service Hub-account hebt, kunt u andere gebruikers toegang geven tot de betaalde verkoop- en/of servicefuncties die in uw abonnement zijn opgenomen .

Elke keer dat u toegang verleent aan een gebruiker, wijst u één seat toe . Als gebruikers in accounts met betaalde Sales Hub of ServiceHub abonnementen geen stoel toegewezen hebben gekregen, hebben zij geen

toegang tot de betaalde abonnementsfuncties.

U kunt meer seats aan uw account toevoegen op een per-gebruiker basis. Meer informatie over de gevolgen voor facturering en betaling wanneer u seats toevoegt of verwijdert. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het HubSpot verkoopteam.

Een nieuwe Sales Hub of Service Hub

gebruiker aan uw account toevoegen

Let op: als u een Super Admin-gebruiker aanmaakt, moet u de toegang tot betaalde Sales Hub- en Service Hub-functies toevoegen nadat u de gebruiker hebt aangemaakt door te klikken op Betaalde gebruikers beheren

.
  • Klik in uw HubSpot-account op de instellingenpictogram settings in de hoofdnavigatiebalk.
  • Ga in het menu aan de linkerkant naar Gebruikers & Teams.
  • Klik rechtsboven op Gebruiker aanmaken.
  • In het rechterpaneel voert u het e-mailadres van uw nieuwe gebruiker in en klikt u op Volgende.
  • Als u een van uw Sales Hub Starter, Professional of Enterprise seats toe te wijzen:
    • Klik op het tabblad Verkoop.
    • Klik op om de schakelaar voor Verkooptoegang in te schakelen, en klik vervolgens op om de schakelaar voor Starter, Professional of Enterprise in te schakelen. Als u alle seats die u hebt gekocht al hebt toegewezen Sales Hub seats die u hebt gekocht, moet u nog een seat kopen nadat u de rest van de machtigingen van de nieuwe gebruiker hebt ingesteld.

  • Een van uw Starter Service Hub Starter, Professional, of Enterprise seats toe te wijzen:
    • Klik op het tabblad Service .
    • Klik op om de schakelaar Servicetoegang in te schakelen, en klik vervolgens op om de schakelaar Service Starter, Professional of Enterprise in te schakelen. Als u alle seats die u hebt gekocht al hebt toegewezen Service Hub seats hebt toegewezen, moet u nog een seat kopen nadat u de rest van de machtigingen van de nieuwe gebruiker hebt ingesteld.

  • Wijs indien nodigandere machtigingen toe en klik op Volgende.
  • Als u niet nog een seat hoeft te kopen, klikt u op Verzenden om een uitnodiging naar de nieuwe gebruiker te sturen. Of klik op Afrekenen om een andere stoel te kopen. Meer informatie over wat er gebeurt als u het aantal stoelen in uw account wijzigt.

Toewijzen, toevoegen of verwijderen van Sales Hub of Service Hub

zetels
  • Klik in uw HubSpot-account op de instellingenpictogram settings in de hoofdnavigatiebalk.
  • Ga in het menu aan de linkerkant naar Gebruikers en teams.
  • Klik rechtsboven op Betaalde gebruikers beheren.
  • Bekijk in de rechterbenedenhoek het aantal toegewezen stoelen van de beschikbare stoelen. Als u een stoel wilt toewijzen aan of de toegang wilt verwijderen voor een gebruiker, schakelt u het selectievakje naast de gebruiker in of uit.

updated-manage-paid-users

  • Als u een beschikbare stoel toewijst, klikt u op Opslaan.
  • Als u een nieuwe stoel toevoegt, klikt u op Afrekenen. In het paneel Gebruikers kopen aan de rechterkant bekijkt u de details van uw aankoop en klikt u vervolgens op Aankoop voltooien. Meer informatie over wat er gebeurt als u het aantal stoelen in uw account wijzigt.

Let op: wanneer u nieuwe seats toevoegt, raadpleeg dan de prijzenpagina van HubSpot

voor de huidige prijs per seat.

Om gebruikers met een seat uit uw account te verwijderen, dient u eerst hun toegang tot Sales Hub en/of Service Hub

te verwijderen.

Het verwijderen van een betaalde Sales Hub of Service Hub seat van een gebruiker verwijdert de seat niet

. In plaats daarvan blijft de stoel in uw HubSpot-account staan als een niet-toegewezen stoel. U zult voor de stoel blijven betalen tot uw volgende contractverlengingsdatum, zelfs als de stoel niet is toegewezen.

Extra betaalde gebruikers verwijderen

Gebruikers met de machtiging Fact urering wijzigen kunnen op elk moment extra betaalde gebruikers verwijderen van de pagina Account & Facturering. Eenmaal verwijderd, zal uw facturering worden aangepast aan het begin van uw volgende abonnementsperiode. Extra betaalde gebruikers moeten worden gedesactiveerd voordat ze kunnen worden verwijderd. Ontdek hoe u betaalde gebruikers kunt verwijderen

.
Let op: als u een legacy-abonnement Sales Hub
hebt, of een offerte met een datum in de toekomst, moet u contact opnemen met uw Klanten succe Manager om uw betaalde gebruikers bij te werken. Om extra niet-toegewezen betalende gebruikers te verwijderen:
  • Klik in uw HubSpot-account op uw accountnaam in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op Account en facturering.
  • Bekijk op het tabblad Overzicht uw Sales Hub of Service Hub abonnement. Bekijk onder het abonnement het aantal inbegrepen en extra betaalde gebruikers. Klik naast uw extra betaalde gebruikers op Verwijderen.

    remove-additional-paid-users
  • Gebruik in het dialoogvenster het veld Aantal om in te stellen hoeveel niet-toegewezen betalende gebruikers u wilt verwijderen. In de vakken Huidige abonnementsperiode en Na bijwerken wordt de factureringsaanpassing weergegeven die van kracht wordt bij het begin van uw volgende abonnementsperiode.

    remove-additional-paid-seats-confirm-two
  • Om de wijziging te bevestigen, klikt u op # extra betaalde gebruikers verwijderen.
  • Er verschijnt een bevestiging van de wijziging. Klik op Sluiten om het dialoogvenster te sluiten.

Nadat u de downgrade hebt ingepland, verschijnt er een bevestiging naast het abonnement. Om de downgrade te annuleren, klikt u op Verwijderingsverzoek annuleren. Als u het aantal betaalde gebruikers dat in het verzoek is verwijderd, wilt wijzigen, klikt u op Verwijderingsverzoek annuleren en plant u vervolgens een nieuwe downgrade met dezelfde stappen als hierboven.

cancel-removal-request

Let op: het opnieuw toewijzen van geannuleerde betalende gebruikers vóór de ingangsdatum van de downgrade zal de downgrade annuleren.