- Kunnskapsdatabase
- Markedsføring
- Sosialt
- Forny autorisasjonen eller koble fra sosiale medier-kontoer fra HubSpot
Forny autorisasjonen eller koble fra sosiale medier-kontoer fra HubSpot
Sist oppdatert: 30 juni 2026
Tilgjengelig med et av følgende abonnementer, unntatt der det er angitt:
-
Markedsføring Hub Professional, Enterprise
Hvis din konto på et sosialt nettverk er koblet fra HubSpot, må du godkjenne tilkoblingen på nytt. Sosiale nettverk kan koble fra kontoen din av personvern- og sikkerhetshensyn. Dette kan skje hvis kontoen din på det sosiale nettverket blir slettet, ikke har vært i bruk på lenge eller har blitt kompromittert.
Du kan også når som helst koble fra eller fjerne en sosial mediekonto manuelt fra HubSpot. Sosiale nettverk vil også be deg om å godkjenne de tilkoblede kontoene dine på nytt av personvern- og sikkerhetshensyn med følgende intervaller:
-
Facebook, Instagram, Reddit og TikTok: hver 90. dag.
- LinkedIn: ett år etter at du først koblet til kontoen din.
- X: etter 90 dager uten aktivitet.
Før du begynner
Før du godkjenner eller kobler fra din sosiale konto på nytt, bør du vurdere hvordan denne handlingen påvirker dataene dine og planlagte aktiviteter.- Når en konto på sosiale medier kobles fra:
- vil alle planlagte innlegg bli kansellert.
- Tidligere publiserte innlegg vises ikke lenger på fanen «Publisert ».
- Hvis du kobler til en konto på sosiale medier på nytt innen en viss tidsramme, vil dataene dine fra sosiale medier fortsatt være tilgjengelige i verktøyet for sosiale medier. Dette inkluderer følgende:
- Innlegg på sosiale medier publisert via HubSpot frem til det tidspunktet kontoen ble koblet fra.
- Eksternt publiserte innlegg fra de siste 60 dagene før kontoen på det sosiale mediet ble koblet til på nytt. Innlegg på sosiale medier som ble publisert direkte på det sosiale nettverket mellom datoen for frakoblingen og 60 dager før den nye tilkoblingen, vil ikke bli inkludert.
- Tidligere planlagte innlegg vil også bli publisert til det planlagte tidspunktet etter at en frakoblet konto er koblet til på nytt.
- For å beholde sosiale data må de sosiale kontoene dine kobles til på nytt innen følgende tidsfrister:
-
- Facebook-, Instagram-, Reddit-, TikTok- og X-kontoer : Du må koble kontoen din til igjen innen ett år.
- LinkedIn- og YouTube-kontoer: Du må koble kontoen din til igjen innen 60 dager.
-
- Hvis en frakoblet sosial mediekonto ikke kobles til på nytt innenfor de ovennevnte tidsfristene, vil innleggshistorikken din, tidligere planlagte innlegg og utkast til innlegg kanskje ikke lenger være tilgjengelige i HubSpot.
Koble til en konto på sosiale medier på nytt
Tillatelser påkrevd Alle tilgjengelige kontoer Det kreves sosiale tillatelser og kontotilgang for å koble til en sosial mediekonto på nytt.
Det anbefales at brukeren som opprinnelig koblet til den sosiale kontoen, gjennomfører prosessen for ny autorisasjon. Hvis du støter på problemer når du kobler til på nytt, kan du prøve å koble fra og deretter koble til kontoen på nytt.
Slik kobler du til den sosiale kontoen din på nytt:
- I HubSpot-kontoen din klikker du på
innstillinger-ikonet i den øverste navigasjonslinjen. - I menyen i venstre sidefelt navigerer du til Markedsføring > Sosiale medier.
- Hold musepekeren over kontoen du vil koble til på nytt, og klikk på Koble til på nytt i kolonnen Status.
Når du kobler til en sosial mediekonto på nytt, forblir din eksisterende kontotilgang (f.eks. «Bare meg») uendret.
Hvis kontoen din har vært frakoblet i mer enn 90 dager, vises den ikke i innstillingene for sosiale medier. Slik kobler du disse kontoene til på nytt:
- Klikk på «Koble til kontoer» øverst til høyre. I dialogboksen vil de frakoblede kontoene vises som valgt, men de vil være nedtonet.
- Klikk på «Fortsett». Den gjenkoblede kontoen vil vises i de sosiale innstillingene dine.
Varsler om gjenkobling
Hvis du må godkjenne kontoen din på nytt, avhenger det av følgende om du mottar et varsel:- Hvis kontoen din er koblet fra av sikkerhetsgrunner eller på grunn av inaktivitet, vil du ikke motta et varsel.
- Hvis et sosialt nettverk ber deg om å godkjenne kontoen din på nytt, vil du motta et varsel én ukefør kontoen må godkjennes på nytt. Dette varselet vil bli sendt til følgende:
- Den siste brukeren som koblet til kontoen.
- Brukere som har et planlagt innlegg fra kontoen.
- Alle superadministratorer.
Merk: Hvis du har mottatt et varsel om reautorisering, men alternativet «Koble til på nytt» ikke vises, betyr dette likevel at kontoen din kan bli koblet fra snart. Det anbefales fortsatt å koble fra og koble til igjen kontoen din på sosiale medier før den utløper.
Koble fra en konto på sosiale medier
Tillatelser påkrevd Du må ha superadministratorrettigheter for å koble fra en konto på sosiale medier. Alternativt kan brukeren som opprinnelig koblet til kontoen, koble den fra.
- I HubSpot-kontoen din klikker du på
innstillinger-ikonet i den øverste navigasjonslinjen. - I menyen i venstre sidefelt navigerer du til Markedsføring > Sosiale medier.
- Hold musepekeren over kontoen du vil koble fra, og klikk på Koble fra i kolonnen Status.
- I dialogboksen klikker du på Koble fra konto.