Siirry sisältöön
Huomaa: Tämän artikkelin käännös on tarkoitettu vain tiedoksi. Käännös on luotu automaattisesti käännösohjelmiston avulla, eikä sitä ole välttämättä tarkistettu. Näin ollen tämän artikkelin englanninkielistä versiota on pidettävä hallitsevana versiona, joka sisältää uusimmat tiedot. Voit tutustua siihen täällä.
Social

Hyväksy sosiaaliset tilit uudelleen tai poista ne HubSpotista.

Päivitetty viimeksi: marraskuuta 8, 2021

Tämä koskee seuraavia:

Markkinointi Hub Professional, Enterprise
Vanhentunut Marketing Hub Basic-versio

Jos sosiaalisen verkoston tilisi ja HubSpotin välinen yhteys on katkaistu, sinun on hyväksyttävä yhteys uudelleen. Sosiaaliset verkostot pyytävät sinua valtuuttamaan yhdistetyt tilisi uudelleen tietosuoja- ja turvallisuussyistä seuraavin väliajoin:

  • Facebook ja Instagram: 90 päivän välein.
  • Twitter: 90 päivän käyttämättömyyden jälkeen.
  • LinkedIn: vuoden kuluttua siitä, kun olet yhdistänyt tilisi ensimmäisen kerran.

Sosiaaliset verkostot voivat kuitenkin myös muina aikoina katkaista tilisi yhteyden yksityisyys- ja turvallisuussyistä. Näin voi tapahtua myös, jos sosiaalisen median tilisi poistetaan, sitä ei ole käytetty pitkään aikaan tai se on vaarantunut.

Voit myös milloin tahansa manuaalisesti katkaista yhteyden tai poistaa sosiaalisen verkoston tilin kokonaan HubSpotista.

Ennen kuin aloitat

  • Kun sosiaalisen median tili on katkaistu:
    • Kaikki ajastetut viestit peruutetaan.
    • Aiemmin julkaistut viestit eivät enää näy Julkaiseminen-välilehdellä.
  • Jos yhdistät sosiaalisen median tilin uudelleen, HubSpotin kautta julkaistut viestit, viestihistoriasi ja aiemmin ajastetut viestit ovat edelleen käytettävissä sosiaalisessa työkalussa, jos yhdistät yhteyden uudelleen tietyn ajan kuluessa yhteyden katkaisemisesta. Jos näin ei tapahdu, postaushistoriaasi, aiemmin ajastettuja postauksia ja postausluonnoksia ei ehkä enää pääse HubSpotissa.
    • Facebook-, Instagram- ja Twitter-tilit: sinun on yhdistettävä tilisi uudelleen 1 vuoden kuluessa.
    • LinkedIn- ja YouTube-tilit: sinun on yhdistettävä tilisi uudelleen 60 päivänkuluessa.

Hyväksy sosiaalisen median tilisi uudelleen

Jos jokin sosiaalinen verkosto kehottaa sinua valtuuttamaan tilisi uudelleen, HubSpot yrittää lähettää ilmoituksen tiliin viimeksi yhteyttä tehneelle käyttäjälle sekä jokaiselle tilin Super Admin -käyttäjälle viikkoa ennen kuin tili on valtuutettava uudelleen. Jos tilisi yhteys katkaistaan turvallisuussyistä tai käyttämättömyyden vuoksi, et saa ilmoitusta.

Kuka tahansa HubSpot-käyttäjä, jolla on Kaikki tilit sosiaaliset oikeudet ja vaaditut sosiaalisen tilin oikeudet, voi yhdistää tilin uudelleen. On suositeltavaa, että käyttäjä, joka alun perin yhdisti tilin, käy valtuutusprosessin läpi.

Sosiaalisen median tilin yhdistäminen uudelleen:

  • Napsauta HubSpot-tilisi Asetukset-kuvaketta settings päänavigointipalkissa.
  • Siirry vasemman sivupalkin valikossa kohtaanMarkkinointi > Sosiaalinen.
  • NapsautaTilit-välilehdellä tilin nimen alla olevaa Yhdistä uudelleen.

reauthorize-social-account-in-settings

Jos yhdistämisen yhteydessä ilmenee ongelmia, voit myös kokeilla tilin poistamista ja sen jälkeen yhdistämistä uudelleen.

Poista sosiaalisen median tilisi yhteys

Voit myös manuaalisesti katkaista yhteyden sosiaalisen median tiliin. Vain pääkäyttäjä tai käyttäjä, joka alun perin yhdisti tilin, voi katkaista yhteyden.

Sosiaalisen median tilin yhteyden katkaiseminen:

  • Napsauta HubSpot-tilisi Asetukset-kuvaketta settings päänavigointipalkissa.
  • Siirry vasemman sivupalkin valikossa kohtaan Markkinointi > Sosiaalinen.
  • Vie hiiren kursori sen tilin päälle, jonka yhteyden haluat katkaista, ja valitse Katkaise yhteys.

disconnect-social-account-1

  • Napsauta valintaikkunassa Disconnect account (Irrota tili).