Doorgaan naar artikel
Let op: De Nederlandse vertaling van dit artikel is alleen bedoeld voor het gemak. De vertaling wordt automatisch gemaakt via een vertaalsoftware en is mogelijk niet proefgelezen. Daarom moet de Engelse versie van dit artikel worden beschouwd als de meest recente versie met de meest recente informatie. U kunt het hier raadplegen.
Social

Sociale accounts opnieuw machtigen of loskoppelen van HubSpot

Laatst bijgewerkt: juni 22, 2021

Geldt voor:

Marketing Hub  Professional, Enterprise
Legacy Marketing Hub Basic

Als de verbinding met uw account automatisch wordt verbroken bij HubSpot, moet u de verbinding mogelijk opnieuw autoriseren. U kunt de verbinding met uw sociale media-accounts ook op elk moment handmatig verbreken via uw accountinstellingen.

Voordat u aan de slag gaat

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten voordat u aan de slag gaat:

  • Wanneer u een sociaal account verwijdert, annuleert HubSpot alle geplande berichten die u voor het account hebt, en worden eerder gepubliceerde berichten niet langer weergegeven op het tabbladPubliceren.
  • Als u besluit uw sociale media-accounts opnieuw te koppelen, zijn de berichten die u via HubSpot hebt gepubliceerd nog steeds beschikbaar in de sociale tool als u opnieuw verbinding maakt binnen een bepaalde tijdspanne na het moment waarop u de verbinding hebt verbroken:
    • Voor Facebook-, Instagram- en Twitter-accounts moet u uw account binnen 1jaar na het verwijderen opnieuw aansluiten.
    • Voor LinkedIn- en YouTube-accounts moet u uw account binnen 60 dagen opnieuw aansluiten.
  • Als je je account niet binnen de bovenstaande periode opnieuw verbindt, zijn je berichtgeschiedenis, eerder geplande berichten en conceptberichten mogelijk niet meer toegankelijk in HubSpot.

Uw accountverbinding opnieuw autoriseren

Sociale netwerken kunnen u vragen om uw verbonden accounts opnieuw te autoriseren om privacy- en veiligheidsredenen. Je ontvangt een melding in je HubSpot-account wanneer je een van je sociale accounts opnieuw moet verbinden.

HubSpot probeert een week voordat het account opnieuw moet worden geautoriseerd een notificatie te sturen naar de laatste gebruiker die het account heeft verbonden, evenals elke Super Admin in het account.

Om een van uw accounts opnieuw te verbinden:

  • Klik in uw HubSpot-account op de instellingenpictogram settings in de hoofdnavigatiebalk.
  • Ga in het menu aan de linkerkant naarMarketing > Sociaal.
  • Klik in het tabbladAccounts op Opnieuw verbinden onder de naam van het account.

reauthorize-social-account-in-settings

Elk sociaal netwerk vereist herautorisatie op verschillende tijdstippen.

  • Facebook en Instagram: elke 90 dagen.
  • Twitter: na 90 dagen van inactiviteit.
  • LinkedIn: één jaar nadat u uw account voor het eerst hebt gekoppeld.

Let op: een sociaal netwerk kan bepalen dat uw account inactief is vóór uw hermachtigingsdatum. Dit kan gebeuren als uw sociale media-account is verwijderd, gedurende een langere periode niet wordt gebruikt of in gevaar is gebracht.

In deze gevallen wordt uw account in HubSpot gedeactiveerd. Aangezien dit op elk moment kan gebeuren, ontvangt u geen herinneringsmail voordat uw account wordt gedeactiveerd.

Koppel je social media-account los

U kunt uw social media account ook handmatig deactiveren. Alleen een Super Admin of de gebruiker die het account oorspronkelijk heeft gekoppeld, kan de verbinding verbreken.

Zo koppelt u een social media-account los:

  • Klik in uw HubSpot-account op de instellingenpictogram settings in de hoofdnavigatiebalk.
  • Ga in het menu aan de linkerkant naar Marketing > Sociaal.
  • Beweeg de muis over het account dat u wilt loskoppelen en klik op Loskoppelen.

disconnect-social-account-1

  • Klik in het dialoogvenster op Account loskoppelen.