Spring til indhold
Bemærk:Oversættelsen af denne artikel er kun til rådighed for nemheds skyld. Oversættelsen oprettes automatisk via en oversættelsessoftware og er muligvis ikke blevet korrekturlæst. Den engelske version af denne artikel bør således anses for at være den gældende version, der indeholder de seneste oplysninger. Du kan få adgang til den her.

Genautoriser eller frakobl sociale konti fra HubSpot

Sidst opdateret: januar 18, 2024

Gælder for:

Marketing Hub Professional, Enterprise
Tidligere Marketing Hub Basic

Hvis din sociale netværkskonto er afbrudt fra HubSpot, skal du godkende forbindelsen igen.

Sociale netværk kan afbryde forbindelsen til din konto af privatlivs- og sikkerhedsmæssige årsager. Det kan ske, hvis din konto på de sociale medier bliver slettet, ikke har været brugt i en længere periode eller er blevet kompromitteret.

Du kan også til enhver tid manuelt afbryde forbindelsen eller helt fjerne en social netværkskonto fra HubSpot. Sociale netværk vil også bede dig om at genautorisere dine tilsluttede konti af hensyn til privatlivets fred og sikkerhed med følgende intervaller:

  • Facebook og Instagram: hver 90. dag.
  • X (tidligere Twitter): efter 90 dages inaktivitet.
  • LinkedIn: et år efter, at du har forbundet din konto første gang.

Før du går i gang

Før du genautoriserer eller afbryder forbindelsen til din sociale konto, skal du være opmærksom på følgende:
  • Når en konto på et socialt medie bliver afbrudt:
    • Alle planlagte opslag vil blive annulleret.
    • Tidligere publicerede opslag vil ikke længere blive vist på fanen Publiceret.
  • Hvis du genforbinder en social mediekonto inden for nedenstående tidsramme, vil indlæg, der er udgivet gennem HubSpot, din indlægshistorik og tidligere planlagte indlæg stadig være tilgængelige i det sociale værktøj. Tidligere planlagte opslag vil også blive publiceret på det planlagte tidspunkt, når du har genoprettet forbindelsen til en afbrudt konto.
    • Facebook-, Instagram- og X-konti (tidligere Twitter) : Du skal genforbinde din konto inden for 1 år.
    • LinkedIn- og YouTube-konti: Du skal genforbinde din konto inden for 60 dage.
  • Hvis en afbrudt konto på et socialt medie ikke genforbindes inden for ovenstående tidsrammer, er din posthistorik, tidligere planlagte posts og udkast til posts muligvis ikke længere tilgængelige i HubSpot.
  • Hvis du skal autorisere din konto igen, afhænger det af følgende, om du modtager en notifikation :
    • Hvis din konto afbrydes af sikkerhedsmæssige årsager eller inaktivitet, vil du ikke modtage en notifikation.
    • Hvis et socialt netværk beder dig om at reautorisere din konto, vil HubSpot forsøge at sende en notifikation en uge før, kontoen skal reautoriseres. Denne notifikation vil blive sendt til følgende:
      • Den sidste bruger, der forbandt kontoen
      • Brugere, der har et planlagt indlæg fra kontoen
      • Alle superadministratorer
  • Hvis du har modtaget en meddelelse om genautorisering, men indstillingen Forbind igen ikke vises, betyder det stadig, at din konto snart kan blive afbrudt. Det anbefales stadig at afbryde forbindelsen og derefter genforbinde din sociale mediekonto, før den udløber. Genforbindelsesmuligheden vises kun, når kontoen er blevet afbrudt.

Genautorisér din konto på sociale medier

Enhver HubSpot-bruger med All accounts social permissions og de påkrævede tilladelser til sociale konti kan genforbinde kontoen. Det anbefales, at den bruger, der oprindeligt forbandt kontoen, gennemgår godkendelsesprocessen. Hvis du støder på problemer, når du genforbinder, kan du prøve at afbryde forbindelsen og genforbinde kontoen.

Sådan genforbinder du din sociale mediekonto:

  • Klik i din HubSpot-konto på settings indstillingsikon i den primære navigationsbjælke.
  • I menuen i venstre side skal du navigere til Marketing > Social.
  • På fanen Konti skal du klikke på Forbind igen under navnet på kontoen.
  • Hvis din konto har været afbrudt i mere end 90 dage, vil den ikke blive vist i de sociale indstillinger. For at forbinde disse konti igen:
    • Klik på Forbind konto øverst til højre. I dialogboksen vises de afbrudte konti som valgte, men gråtonede.
    • Klik på Fortsæt. Den gentilsluttede konto vises i dine sociale indstillinger.


Afbryd forbindelsen til din sociale mediekonto

Du kan også manuelt afbryde forbindelsen til din sociale mediekonto. Kun en superadministrator eller den bruger, der oprindeligt oprettede kontoen, kan afbryde forbindelsen.

Sådan afbryder du forbindelsen til en konto på et socialt medie:

  • Klik i din HubSpot-konto på settings indstillingsikon i den primære navigationsbjælke.
  • I menuen i venstre side skal du navigere til Marketing > Social.
  • Hold musen over den konto, du vil afbryde forbindelsen til, og klik på Afbryd forbindelse.
  • Klik på Afbryd konto i dialogboksen.

Var denne artikel nyttig?
Denne formular bruges kun til dokumentationsfeedback. Læs, hvordan du kan få hjælp hos HubSpot.