Siirry sisältöön
Huomaa: Tämän artikkelin käännös on tarkoitettu vain tiedoksi. Käännös on luotu automaattisesti käännösohjelmiston avulla, eikä sitä ole välttämättä tarkistettu. Näin ollen tämän artikkelin englanninkielistä versiota on pidettävä hallitsevana versiona, joka sisältää uusimmat tiedot. Voit tutustua siihen täällä.
Account Settings

Lisää ja poista käyttäjiä

Päivitetty viimeksi: marraskuuta 8, 2021

Tämä koskee seuraavia:

Kaikki tuotteet ja HubSpot-tilaukset

Jos sinulla on HubSpot-tililläsi Lisää ja muokkaa käyttäjiä -oikeudet, voit luoda uusia käyttäjiä, mukauttaa käyttäjäoikeuksia ja poistaa käyttäjiä tililtäsi.

Käyttäjien lisääminen

  • Napsauta HubSpot-tilisi Asetukset-kuvaketta settings päänavigointipalkissa.
  • Siirry vasemman sivupalkin valikossa kohtaan Users & Teams.
  • Napsauta oikeassa yläkulmassa Luo käyttäjä.
  • Voit lisätä käyttäjiä muutamalla eri tavalla:
    • Kirjoita sähköpostiosoitteet Lisää sähköpostiosoite(t) -kenttään. Jos lisäät useita käyttäjiä samanaikaisesti, erottele sähköpostiosoitteet välilyönnillä. Napsauta sitten Seuraava.
    • Tuo käyttäjät CSV-tiedostosta. Lisää Excelissä Email-sarakkeeseen käyttäjien sähköpostiosoitteet ja tallenna tiedosto CSV-muodossa. Napsauta A CSV file (CSV-tiedosto) ja vedä ja pudota .csv-tiedosto tai valitse choose file (valitse tiedosto ) selataksesi tiedostoja tietokoneellasi. Napsauta sitten Seuraava.

Huomaa: yhdellä CSV-tuonnilla voidaan lisätä vain 100 käyttäjää. Jos tuot yli 100 käyttäjää, sinun on tehtävä useita tuonteja.

    • Jos Salesforce-integraatio on käytössäsi, voit tuoda käyttäjiä Salesforcesta. Napsauta Salesforce-tietueet. Oletusarvoisesti kaikki Salesforce-käyttäjät valitaan tuotavaksi. Poista valintaruudut niiden käyttäjien vierestä, joita et halua tuoda, ja valitse sitten Seuraava.

Create_a_user

Käyttäjien käyttöoikeuksien määrittäminen

Voit määrittää uusien käyttäjien käyttöoikeudet muutamalla eri tavalla. Jos olet lisännyt useita käyttäjiä, käyttöoikeudet asetetaan seuraaville käyttäjille kaikki valituille käyttäjille.

  • Valitse käyttöoikeusvaihtoehto kohdassa How do you want to assign permissions to this user? (Miten haluat määrittää käyttöoikeudet tälle käyttäjälle ?).
    • Aloita oletusoikeusroolilla: mallinnetut käyttöoikeudet, jotka perustuvat käyttäjän työhön. Esimerkiksi Super Admin on oletusoikeusrooli.
      • Napsauta Valitse malli -pudotusvalikkoa ja valitse malli.
      • Napsauta Seuraava.
      • Tutustu HubSpotin käyttöoikeusasetusten täyteen erittelyyn ja navigoi jokaisen välilehden läpi mukauttamalla uusien käyttäjien käyttöoikeudet ja napsauta sitten Seuraava.
  • Käytä tallennettua roolia: Jos olet luonut rooleja, voit valita lisäämäsi käyttäjien käyttöoikeusjoukon ja myöntää heille roolin käyttöoikeusjoukon.
    • Napsauta avattavaa Rooli-valikkoa ja valitse rooli, jonka haluat uudelle käyttäjälle.
    • Napsauta Seuraava.
  • Aloita alusta: Tutustu HubSpotin käyttöoikeuksien täydelliseen erittelyyn ja mukauta uusien käyttäjien käyttöoikeudet.

Lähetä kutsusähköposti

  • Oletusarvoisesti HubSpot lähettää uusille käyttäjille kutsusähköpostin, jossa on linkki salasanan asettamista varten. Jos käyttäjä on jo määrittänyt HubSpot-salasanan toiselle tilille, voit ohittaa tervetuliaisviestin lähettämisen valitsemalla Älä lähetä sähköpostikutsua, kun tämä käyttäjä lisätään HubSpotiin -valintaruudun.
  • Tarkista käyttöoikeudet ja anna käyttäjille pääsy tilillesi valitsemalla Lähetä tai Lisää.
  • Jos teit muutoksia nykyiseen rooliin tai aloitit alusta, voit tallentaa nämä oikeudet, jotta uusille ja nykyisille käyttäjille voidaan antaa samat käyttöoikeudet.
    • Valitse Tallenna mukautettuna roolina -valintaruutu.
    • Kirjoita tekstikenttään roolin nimi.
    • Napsauta Tallenna.
  • Jos haluat lisätä käyttäjän ensisijaiseen tiimiin, napsauta Ensisijainen tiimi -pudotusvalikkoa ja valitse tiimi.
  • Jos haluat lisätä käyttäjän muihin tiimeihin, napsauta Lisää tiimejä -pudotusvalikkoa ja valitse muiden tiimien vieressä olevat valintaruudut .
  • Napsauta Käytä.
  • Napsauta Done (Valmis).

Uudelle käyttäjälle lähetetään tämän jälkeen tervetulosähköposti, jossa hän voi asettaa salasanansa ja kirjautua sisään. Jos uusi käyttäjä ei saa tervetulosähköpostia viiden minuutin kuluessa, pyydä häntä tarkistamaan roskaposti-/SPAM-kansio. Jos sähköpostia ei näy siellä, käyttäjän on noudatettava ohjeita, joilla varmistetaan, että HubSpotin sähköpostit toimitetaan. Tämän jälkeen voit antaa heille tilinkäyttöoikeuden lähettämällä salasanan palautussähköpostin. Uusi käyttäjä voi tehdä tämän myös suoraan kirjautumisnäytöltä.

Kun käyttäjä on lisätty tiliin, hän on oikeutettu vastaanottamaan ilmoituksia, kuten ilmoituksia liidien osoittamisesta. Käyttäjä voi hallita ilmoituksiaan kirjautumalla sisään. Kun käyttäjä on kirjautunut sisään, hän voi myös määrittää profiilinsa.

Käyttäjien poistaminen

Huomaa: Jos haluat poistaa Sales Hub Starter-, Professional- tai Service Hub Professional -käyttäjän HubSpot-tililtäsi, sinun on ensinpoistettava käyttäjän käyttöoikeus maksullisiin myynti- ja palvelutyökaluihin.

Ennen käyttäjän poistamista muista, että se voi vaikuttaa hänen luotuun sisältöönsä ja omistamiinsa tietueisiin:

  • Kun käyttäjä poistetaan tililtä, HubSpot ei poista hänen luomiaan varoja tai toimintoja. Tämä koskee omaisuuseriä, kuten blogikirjoituksia, sivuja, luetteloita, työnkulkuja, lomakkeita ja raportteja, sekä myyntitoimintoja, kuten kirjattuja sähköposteja ja muistiinpanoja. Varat näyttävät Deaktivoitu käyttäjä (poistetun käyttäjän sähköpostiosoite) luojana.

  • Kaikki poistetun käyttäjän luomat aikataulusivut poistetaan.
  • Poistetun käyttäjän julkaisemat sosiaaliset viestit pysyvät julkaistuina. Jos poistettu käyttäjä oli kuitenkin jonkin sosiaalisen median tilin ylläpitäjä, sinun on ehkä yhdistettävä nämä tilit uudelleen.

  • Kaikki tililläsi luodut sekvenssit, mallit ja asiakirjat säilyvät; poistetun käyttäjän on kuitenkin täytynyt jakaa myyntimallinsa ennen poistamista, jotta muut käyttäjät voivat käyttää niitä.

  • Jos poistat käyttäjän tililtäsi, Deaktivoitu käyttäjä (poistetun käyttäjän sähköpostiosoite) näkyy omist usominaisuudessa kaikkien kyseisen käyttäjän omistamien yhteystietojen, yritysten, sopimusten ja lippujen kohdalla. Jos HubSpot-tilisi on synkronoitu Salesforcen kanssa ja poistettu käyttäjä on edelleen Salesforce-käyttäjä, käyttäjän nimi näkyy muodossa Nimi (Salesforce), kuten SFDC-käyttäjillä, joilla ei ole koskaan ollut HubSpot-käyttöoikeuksia.
  • Kun käyttäjä on poistettu tililtäsi, hän ei enää näy vaihtoehtona suodattimissa, kuten luetteloissa tai kojelaudoissa.. Voit näyttää poistetut käyttäjät suodattimissasi valitsemalla Näytä inaktiiviset omistajat -valintaruudun suodatuksen yhteydessä..

    show%20inactive%20owners

Ennen käyttäjän poistamista sinun on määritettävä uudelleen kaikki käyttäjän omistamat tietueet. Lisätietoja tietueiden omistajuuden asettamisesta HubSpotissa.

Käyttäjän poistaminen tililtäsi:

  • Napsauta HubSpot-tilisi Asetukset-kuvaketta settings päänavigointipalkissa.
  • Siirry vasemman sivupalkin valikossa kohtaan Users & Teams.
  • Valitse poistettavan käyttäjän vieressä oleva valintaruutuja napsauta sitten taulukon yläosassa olevaa Poista tililtä -painiketta. Voit valita useamman kuin yhden käyttäjän joukkopoistoa varten.

  • Jos käyttäjällä on edelleen määritettyjä tietueita, näyttöön tulee valintaikkuna, jossa näkyvät käyttäjän määritetyt tietueet. Napsauta tietueiden lukumäärälinkkiä siirtyäksesi kohteen kojelautaan, jossa voit sitten määrittää tietueet uudelleen manuaalisesti.
  • Valitse valintaikkunassa Poista tililtä. Kun käyttäjä on poistettu, hän ei voi enää kirjautua HubSpot-tilillesi.

Jos käyttäjä on määritetty yhteyshenkilöksiTili & laskutus -asetuksissa, sinun on poistettava hänet roolista, ennen kuin voit poistaa hänet käyttäjänä.

  • Napsauta HubSpot-tilissäsi oikeassa yläkulmassa sijaitsevaa tilisi nimeä ja napsauta sitten Tili ja laskutus.
  • Valitse vasemmanpuoleisessa sivupalkin valikossa Yritystiedot.
  • NapsautaYhteyshenkilöt-osiossaPoista roolista kaikkien niiden roolien vieressä, joihin käyttäjä on asetettu.

remove-point-of-contact

  • Valitse valintaikkunassaKyllä, poista roolista.
  • Jos käyttäjä on asetettuensisijaiseksi yhteystiedoksi, sinun on korvattava hänet toisella käyttäjällä.
    • NapsautaPrimary contact (Ensisijainen yhteyshenkilö) -kohdan vieressä olevaa pudotusvalikkoa ja valitse sitten toinen käyttäjä.
    • Valitse valintaikkunassaKyllä, lisää käyttäjä rooliin.

Voit nyt poistaa käyttäjän tililtäsi.

Huomaa: kun poistat käyttäjän tililtäsi, käyttäjä pysyy blogin kirjoittajana. Lue, miten voit poistaa blogin kirjoittajaprofiilin manuaalisesti.