Siirry sisältöön
Huomaa: Tämän artikkelin käännös on tarkoitettu vain tiedoksi. Käännös on luotu automaattisesti käännösohjelmiston avulla, eikä sitä ole välttämättä tarkistettu. Näin ollen tämän artikkelin englanninkielistä versiota on pidettävä hallitsevana versiona, joka sisältää uusimmat tiedot. Voit tutustua siihen täällä.
Settings

Deaktivoi HubSpot-käyttäjät

Päivitetty viimeksi: tammikuuta 13, 2022

Tämä koskee seuraavia:

Kaikki tuotteet ja HubSpot-tilaukset

Kun käyttäjä lähtee yrityksestä tai kun hän ei enää tarvitse pääsyä yrityksen HubSpot-tilille, käyttäjät, joilla on pääkäyttäjän oikeudet,voivat deaktivoida käyttäjiä sen sijaan, että niiden poistaminen. Näin voit säilyttää käyttäjän aiemmat toiminnot menettämättä pääsyä tärkeisiin tietoihin.

Kun käytöstä poistetut käyttäjät aktivoidaan uudelleen, heidän aiemmat toimintonsa, kuten kiinteistömuutokset ja sisältöpäivitykset, ovat edelleen käytettävissä.

Huom: Ennen kuin poistat maksullisen käyttöoikeuden omaavan käyttäjän käytöstä, sinun on poistettava hänen käyttöoikeutensa. Jos käyttäjä omistaa omaisuuseriä tai on mukana suodattimen kriteereinä (esim. työnkulut), hänet on myös poistettava manuaalisesti kyseisistä työkaluista. Deaktivoidut käyttäjät ohitetaan, kun käytetään tietueen omistajan kiertäminen -toimintoa.

Käyttäjän poistaminen käytöstä:

  • Napsauta HubSpot-tilisi Asetukset-kuvaketta settings päänavigointipalkissa.
  • Siirry vasemman sivupalkin valikossa kohtaan Users & Teams.
  • Napsauta käyttäjän nimeä .
  • Napsauta avattavaa Toiminnot-valikkoa ja valitse Deaktivoi käyttäjä.

Deactivate_user-1

  • Napsautavalintaikkunassa Deaktivoi käyttäjä.

Deactivate_user2

  • Käyttäjä saa sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, että hänen profiilinsa on poistettu käytöstä.

Käyttäjän aktivoiminen uudelleen:

  • Napsauta HubSpot-tilisi Asetukset-kuvaketta settings päänavigointipalkissa.
  • Siirry vasemman sivupalkin valikossa kohtaan Users & Teams.
  • Napsauta käyttäjän nimeä .
  • Napsauta pudotusvalikkoa Actions (Toiminnot ) ja valitse Reactivate user (Aktivoi käyttäjä uudelleen).

Reactivate_user

  • Napsautavalintaikkunassa Reactivate user (Aktivoi käyttäjä uudelleen).
Reactivate_user2
  • Käyttäjä saa sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, että hänen profiilinsa on aktivoitu uudelleen.