Sist oppdatert: 26 juni 2026
- Klikk på «Neste: Team».
- På siden «Teams» klikker du på rullegardinmenyen «Teams» og velger et team. Hvis en sak er tildelt det valgte teamet, vil den vises i helpdesk-området. Kun team med hovedmedlemmer som har en Service Hub -lisens, kan velges.
- Klikk på «Ferdig».
Vis områder i helpdesken
Når du har opprettet et område, vises det i venstre panel i helpdesken. Saker som videresendes til de valgte teamene, vises i det området. Hvis du oppdaterer sakens tildelte eier eller team, flyttes saken automatisk til området som er knyttet til den nye eieren eller det nye teamet. Les mer om hvordan du redigerer saker i helpdesken.
- I HubSpot-kontoen din klikker du på Mer og navigerer deretter til Service > Helpdesk. Hvis Mer ikke vises i kontoen din, navigerer du direkte til Service > Helpdesk.
- Når du har opprettet et område, vises det i venstre panel i helpdesken. Standardvisningene Åpne, Ufordelt og Lukket legges automatisk til i området.
- For å opprette og legge til flere visninger, klikk på« » og deretter på«Opprett » ved siden av «Områder».
- Klikk på «Opprett visning».
- Skriv inn et navn på visningen.
- Velg en type:
- Område: denne visningen vil kun omfatte saker som er tildelt team i det valgte området. Bruk rullegardinmenyen og velg et område, og velg deretter et delingsalternativ:
-
-
- Privat: visningen vil kun være synlig for deg.
- Alle i området: visningen vil være synlig for alle teammedlemmer i det valgte området.
- Globalt: denne visningen vil omfatte alle billetter som er tildelt alle team. Velg et delingsalternativ:
- Privat: visningen vil kun være synlig for deg.
- Team: Visningen vil kun være synlig for valgte teammedlemmer.
- Alle: visningen vil være synlig for alle medlemmer i kontoen.
-
- Hvis du kun vil vise sakene som tilhører brukeren som ser på visningen, merker du av i avmerkingsboksen Opprett en dynamisk visning filtrert etter sakseier.
- Klikk på Neste.
- Velg og konfigurer eventuelle saks-egenskaper du ønsker å filtrere etter.
- Når du er ferdig med å tilpasse visningen, klikker du på Opprett visning.
Administrer og rediger områder
Du kan sørge for at områdene tilpasses supportteamets behov ved å overvåke, oppdatere og fjerne dem regelmessig.
- I HubSpot-kontoen din klikker du på
innstillinger-ikonet i den øverste navigasjonslinjen. - I venstre sidefelt navigerer du til Innboks og Helpdesk. Deretter velger du Helpdesk.
- I delen for tilpasning av Help Desk klikker du på Områder.
- For å redigere et område, hold musepekeren over det og klikk på «Rediger».
- Bruk tekstfeltene til å redigere navnet og beskrivelsen på området .
- Velg en farge og et ikon for avataren .
- Klikk på rullegardinmenyen «Teams» for å velge eller fjerne team fra området.
- Klikk på «Lagre».
Du kan også opprette, redigere, slette eller angi en visning som standard startside fra siden «Tilpasning av visninger» i helpdesk-innstillingene. Les mer omhvordan du tilpasser visninger i venstre sidefelt i helpdesken.
Rediger tildelte team for en sak
De tildelte teamene avgjør hvilke helpdesk-områder billetten vises i. Lær hvordan du redigerer et billets tildelte team i helpdesken.
Bare team med minst ett hovedmedlem som har en Service Seat, kan velges.
Når egenskapen «Tildelte team » oppdateres, oppdateres ticket-eieren basert på følgende:
- Hvis billettinnehaveren fortsatt er et hovedmedlem i alle de valgte lagene, forblir «Billettinnehaver» uendret.
- Hvis billettinnehaveren ikke er et hovedmedlem i de valgte lagene, oppdateres egenskapen «Billettinnehaver » til «Ingen eier».
- Hvis billetten ikke har en billettinnehaver, forblir verdien «Ingen eier».
Slett mellomrom
Når du sletter et område, blir de tilpassede visningene som er opprettet i det området også slettet, men billettene blir ikke slettet.
- I HubSpot-kontoen din klikker du på
innstillinger-ikonet i den øverste navigasjonslinjen. - I venstre sidefelt navigerer du til Innboks og Help Desk. Deretter velger du Help Desk.
- I delen for tilpasning av Help Desk klikker du på Områder.
- Hold musepekeren over området og klikk på Slett.
- I dialogboksen klikker du på «Slett».