Siirry sisältöön
Huomaa: Tämän artikkelin käännös on tarkoitettu vain tiedoksi. Käännös on luotu automaattisesti käännösohjelmiston avulla, eikä sitä ole välttämättä tarkistettu. Näin ollen tämän artikkelin englanninkielistä versiota on pidettävä hallitsevana versiona, joka sisältää uusimmat tiedot. Voit tutustua siihen täällä.
Account Settings

Hallitse Sales Hubin ja Service Hubin maksullisia paikkoja

Päivitetty viimeksi: marraskuuta 2, 2021

Tämä koskee seuraavia:

Myynti Hub Starter, Professional, Enterprise
Palvelu Hub Starter, Professional, Enterprise

Jos sinulla on sekä Lisää ja muokkaa käyttäjiä että Muokkaa laskutusta -oikeudet Sales Hub- tai Service Hub -tilillä, voit antaa muille käyttäjille pääsyn tilaukseen sisältyviin maksullisiin myynti- ja/tai palveluominaisuuksiin

.

Joka kerta, kun annat käyttöoikeuden käyttäjälle, osoitat yhden käyttöpaikan. Jos käyttäjille tileillä, joilla on maksullinen Sales Hub- tai Service Hub -tilaus, ei ole määritetty paikkaa, heillä ei

ole pääsyä maksullisiin tilausominaisuuksiin.

Voit lisätä tilillesi lisää paikkoja käyttäjäkohtaisesti. Lue lisää laskutukseen ja maksuihin liittyvistä vaikutuksista, kun lisäät tai poistat paikkoja. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä HubSpotin myyntitiimiin.

Uuden Sales Hub- tai Service Hub

-käyttäjän lisääminen tilillesi

Huomaa: jos luot Super Admin -käyttäjän, sinun on lisättävä käyttöoikeus maksullisiin Sales Hub- ja Service Hub -ominaisuuksiin sen jälkeen, kun olet luonut käyttäjän napsauttamalla Hallitse maksullisia käyttäjiä

.
  • Napsauta HubSpot-tilisi Asetukset-kuvaketta settings päänavigointipalkissa.
  • Siirry vasemman sivupalkin valikossa kohtaan Users & Teams.
  • Napsauta oikeassa yläkulmassa Luo käyttäjä.
  • Kirjoita oikeassa paneelissa uuden käyttäjän sähköpostiosoite ja napsauta Seuraava.
  • Jos haluat määrittää yhden Sales Hub Starter-, Professional- tai Enterprise-paikkaan :
    • Napsauta Myynti-välilehteä.
    • Napsauta Sales Access -kytkintä ja napsauta sitten Sales Starter-, Professional- tai Enterprise-kytkintä. Jos olet jo jakanut kaikki Myyntikeskittymä ostamasi paikat, sinun on ostettava toinen paikka sen jälkeen, kun olet määrittänyt uuden käyttäjän loput käyttöoikeudet.

  • Määrittääksesi yhden Service Hub Starter-, Professional- tai Enterprise-paikkaa :
    • Napsauta Service-välilehteä .
    • Napsauta kytkeäksesi Service Access -kytkimen päälle ja napsauta sitten kytkeäksesi Service Starter-, Professional- tai Enterprise-kytkimen päälle. Jos olet jo määrittänyt kaikki Palvelukeskus ostamasi paikat, sinun on ostettava toinen paikka sen jälkeen, kun olet määrittänyt uuden käyttäjän loput käyttöoikeudet.

  • Määritä muut tarvittavatkäyttöoikeudet ja napsauta sitten Seuraava.
  • Jos sinun ei tarvitse ostaa toista paikkaa, lähetä kutsu uudelle käyttäjälle valitsemalla Lähetä . Tai osta toinen paikka valitsemalla Checkout . Lisätietoja siitä, mitä tapahtuu, kun muutat tilisi paikkojen määrää.

Sales Hub- tai Service Hub

-paikkojen osoittaminen, lisääminen tai poistaminen.
  • Napsauta HubSpot-tilisi Asetukset-kuvaketta settings päänavigointipalkissa.
  • Siirry vasemmanpuoleisessa sivupalkin valikossa kohtaan Users & Teams.
  • Napsauta oikeassa yläkulmassa Hallitse maksullisia käyttäjiä.
  • Näytä oikeassa alakulmassa osoitettujen paikkojen määrä käytettävissä olevista paikoista. Jos haluat määrittää paikan käyttäjälle tai poistaa käyttöoikeuden käyttäjältä, valitse tai poista käyttäjän vieressä oleva valintaruutu .

updated-manage-paid-users

  • Jos osoitat käytettävissä olevan paikan, valitse Tallenna.
  • Jos lisäät uuden paikan, valitse Checkout (Tarkista). Tarkista oikealla olevassa Käyttäjien osto -paneelissa oston yksityiskohdat ja valitse sitten Suorita osto loppuun. Lisätietoja siitä, mitä tapahtuu, kun muutat tilisi paikkojen määrää.

Huomaa: kun lisäät uusia paikkoja, katso HubSpotin hinnoittelusivulta

senhetkinen paikkakohtainen hinta.

Jos haluat poistaa tililtäsi käyttäjiä, joilla on käyttöoikeus, sinun on ensin poistettava kaikki heidän Sales Hub- ja/tai Service Hub

-käyttöoikeutensa.

Käyttäjän maksullisen Sales Hub- tai Service Hub -paikan poistaminen ei

poista paikkaa. Sen sijaan paikka säilyy HubSpot-tililläsi varaamattomana paikkana. Jatkat paikan maksamista seuraavaan sopimuksen uusimispäivään asti, vaikka se jäisikin varaamatta.

Poista ylimääräisiä maksullisia käyttäjiä

Käyttäjät, joilla on Muokkaa laskutusoikeudet , voivat milloin tahansa poistaa lisää maksullisia käyttäjiä Tili ja laskutus -sivulta. Kun käyttäjä on poistettu, laskutusta mukautetaan seuraavan tilauskauden alussa. Maksullisten lisäkäyttäjien kohdentaminen on poistettava, ennen kuin ne voidaan poistaa. Lue, miten voit poistaa maksettujen käyttäjien määrityksen.

Huomaa: jos sinulla on Legacy Sales Hub
-tilaus tai tarjous, joka on päivätty tulevaisuudessa, sinun on otettava yhteyttä Customer Success Manageriin päivittääksesi maksetut käyttäjät. Voit poistaa lisää määrittämättömiä maksullisia käyttäjiä:
  • Napsauta HubSpot-tilissäsi oikeassa yläkulmassa sijaitsevaa tilisi nimeä ja napsauta sitten Tili ja laskutus.
  • Näytä Yleiskatsaus-välilehdellä Sales Hub tai Service Hub tilauksen. Näytä tilauksen alla mukana olevien ja maksettujen lisäkäyttäjien määrä. Valitse lisämaksullisten käyttäjien vieressä Poista.

    remove-additional-paid-users
  • Määritä valintaikkunassa numerokentässä, kuinka monta liittämätöntä maksullista käyttäjää haluat poistaa. Nykyinen tilaus ja Päivityksen jälkeen -ruutuihin tulee laskutusmuutos, joka tulee voimaan seuraavan tilauskauden alussa.

    remove-additional-paid-seats-confirm-two
  • Vahvista muutos valitsemalla Poista # maksullista lisäkäyttäjää.
  • Näyttöön tulee vahvistus, jossa näkyy muutos. Sulje valintaikkuna napsauttamalla Sulje.

Tilauksen viereen ilmestyy vahvistus, kun downgrade on ajoitettu. Jos haluat peruuttaa downgraden, valitse Peruuta poistopyyntö. Jos haluat muokata pyynnöstä poistettujen maksullisten käyttäjien määrää, napsauta Peruuta poistopyyntö ja aikatauluta uusi downgrade samoilla edellä esitetyillä ohjeilla.

cancel-removal-request

Huomaa: peruutettujen maksullisten käyttäjien uudelleen kohdentaminen ennen alentamisen voimaantulopäivää peruuttaa alentamisen.