Doorgaan naar artikel
Let op: De Nederlandse vertaling van dit artikel is alleen bedoeld voor het gemak. De vertaling wordt automatisch gemaakt via een vertaalsoftware en is mogelijk niet proefgelezen. Daarom moet de Engelse versie van dit artikel worden beschouwd als de meest recente versie met de meest recente informatie. U kunt het hier raadplegen.
Settings

HubSpot gebruikers deactiveren (BETA)

Laatst bijgewerkt: september 16, 2021

In Bèta

Geldt voor:

Alle producten en plannen

Wanneer een gebruiker een bedrijf verlaat of niet langer toegang nodig heeft tot het HubSpot-account van het bedrijf, kunnen gebruikers met superadmin machtigingenkunnen gebruikers deactiveren in plaats van ze te verwijderen. Hierdoor kunt u de historische activiteiten van de gebruiker behouden zonder de toegang tot belangrijke gegevens te verliezen.

Wanneer gedeactiveerde gebruikers opnieuw geactiveerd worden, zullen hun historische activiteiten, zoals wijzigingen in eigendommen en inhoudsupdates, nog steeds beschikbaar zijn.

Om een gebruiker te deactiveren:

  • Klik in uw HubSpot-account op de instellingenpictogram settings in de hoofdnavigatiebalk.
  • Navigeer naar Gebruikers & Teams in het linker zijbalk menu.
  • Klik op de naam van de gebruiker.
  • Klik op het Actions dropdown menu en selecteer Deactivate user.

Deactivate_user-1

  • Klikin het dialoogvenster op Deactiveer gebruiker.

Deactivate_user2

  • De gebruiker zal een e-mail ontvangen met de melding dat zijn profiel gedeactiveerd is.

Om een gebruiker te reactiveren:

  • Klik in uw HubSpot-account op de instellingenpictogram settings in de hoofdnavigatiebalk.
  • Ga in het menu aan de linkerkant naar Gebruikers & Teams.
  • Klik op de naam van de gebruiker.
  • Klik op het vervolgkeuzemenu Acties en selecteer Gebruiker opnieuw activeren.

Reactivate_user

  • Klikin het dialoogvenster op Reactiveer gebruiker.
Reactivate_user2
  • De gebruiker ontvangt een e-mail om aan te geven dat zijn profiel opnieuw geactiveerd is.