Hoppa till innehåll
Observera: Översättningen av denna artikel är endast avsedd att underlätta för dig. Översättningen har skapats automatiskt med hjälp av en översättningsprogramvara och har eventuellt inte korrekturlästs. Den engelska versionen av denna artikel bör därför betraktas som den gällande versionen med den senaste informationen. Du kan komma åt den här.
Settings

Inaktivera HubSpot-användare

Senast uppdaterad: januari 13, 2022

Gäller för:

Alla produkter och planer

När en användare lämnar ett företag eller inte längre behöver tillgång till företagets HubSpot-kontokan användare med superadministratörsbehörighet inaktivera användare i stället för att ta bort dem. På så sätt kan du bevara användarens historiska aktiviteter utan att förlora tillgången till viktiga data.

När avaktiverade användare återaktiveras kommer deras historiska aktiviteter, som fastighetsändringar och innehållsuppdateringar, fortfarande att vara tillgängliga.

Observera: Innan du inaktiverar en användare med en betald plats ska du ta bort deras plats. Om användaren äger tillgångar eller ingår som ett kriterium för ett filter (t.ex. arbetsflöden) bör du också manuellt ta bort dem från dessa verktyg. Deaktiverade användare kommer att hoppas över när du använder arbetsflödesåtgärden rotera registerägare.

Så här avaktiverar du en användare:

  • I ditt HubSpot-konto, klicka på inställningsikonen inställningar i huvudnavigeringsfältet.}
  • Navigera till Users & Teams i menyn i den vänstra sidofältet.
  • Klicka på användarens namn .
  • Klicka på rullgardinsmenyn Åtgärder och välj Avaktivera användare.

Deactivate_user-1

  • I dialogrutanklickar du på Inaktivera användare.

Deactivate_user2

  • Användaren kommer att få ett e-postmeddelande som visar att dennes profil har inaktiverats.

Om du vill återaktivera en användare:

  • I ditt HubSpot-konto, klicka på inställningsikonen inställningar i huvudnavigeringsfältet.}
  • Navigera till Users & Teams i menyn i den vänstra sidofältet.
  • Klicka på användarens namn .
  • Klicka på rullgardinsmenyn Åtgärder och välj Återaktivera användare.

Reactivate_user

  • Klicka på Återaktivera användarei dialogrutan.
Reactivate_user2
  • Användaren kommer att få ett e-postmeddelande om att profilen har återaktiverats.